06 / 05 / 2024

metin ayışık Gedik Yatırım

metin ayışık Gedik Yatırım

2 Temmuz 2013’ten bu yana Gedik Yatırım’da Genel Müdür Vekili olarak görev yapan; Bugün Gedik Yatırım Genel Müdürü olarak atanan Metin Ayışık kimdir? İşte Metin Ayışık...

Gedik Yatırım'a Genel Müdür Vekili olarak Metin Ayışık atandı!

Türk Sermaye Piyasalarına 26 yılı aşkın süredir değerli katkılar sağlamış olan sektörün deneyimli isimlerden Metin Ayışık, GEDİK Yatırım’a Genel Müdür Vekili olarak atandı...

7 milyon kiracıya düşük faizle konut müjdesi! Teslime yakın konut projeleri de kampanyaya dahil olacak mı?

Fahiş kira artışları ile beraber barınma problemi adeta krize dönüşürken, hükümetin düşük faizli, 180 ay vadeli kampanya mesajı 7 milyon kiracıya konut sahipliği için resmen umut oldu.

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Işık tarafından kuruldu.

PlayStation Plus'tan oyun severlere müjde! 5.942 TL değerindeki oyunları tamamen ücretsiz verecek!

Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor. PlayStation Plus, mayıs ayında 5.942 TL değerindeki tamamen ücretsiz verecek.

Sıfır km Citroen Jumper 691 bin 700 TL! 2023 model Citroen Jumper'da şaşırtan fiyatlar

Citreon resmi internet sitesinden 2023 Nisan fiyat listesi yayımladı. Her ne kadar  markanın ticari aracı  Citroen Jumper'a bu ay küçük bir zam gelse de yine de  691 bin 700 TL'lik başlangıç fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgehan Bilgiç tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkıma neden oldu. Hükümetin yıkılan konutların yeniden yapılmasına yönelik açıklamalarından sonra demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye başladı. Peki İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

SsangYong Korando'ya 2023 zammı! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

SsangYong Korando'nun 2023 Ocak ayı fiyatı resmen belli oldu! Ssangyong Korando bu ay küçük bir zam aldı. Peki, SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Araç sahipleri dikkat! Umursamazlık yapan 40 bin lirasından olur

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte araç sahiplerinin bakım derdi baş gösterdi. İstanbul Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Metin Bakacak kış bakımıyla ilgili, "Araba sahipleri kış bakımlarını yaptırmadığı taktirde 40 bin liraya kadar masrafla karşı karşıya kalınabilir." dedi.

Sterlin yerin dibini boylarken, Başbakan Truss'tan flaş açıklama geldi!

İngiltere Başbakanı Liz Truss, hükümetin, hükümetin borçlanmasını artırdığı için piyasalarda strese neden olan yaklaşık 45 milyar sterlinlik vergi indirimlerini içeren "mini bütçe düzenlemesini" savundu.

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kağıthane'de Metin Işık tarafından kuruldu.

1 kilo çay yalnızca 1 TL! İşte kampanyanın detayları

Avansas'tan çay için büyük kampanya geldi. Buna göre kilo çay kısa süreliğine 1 TL'den satılacak. İşte kampanyanın detayları...

Hükümetin asgari ücret ve emekli maaşlarına yapacağı zam miktarı açıklandı! İşte zamlı maaş miktarı

Hükümetin Temmuz ayında asgari ücrete yapacağı ek zam ve emekli maaşlarına yapacağı artış miktarının kaç olacağı belli oldu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, maaşlara gelecek zam miktarını canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

metin ayışık Gedik Yatırım Haberi

metin ayışık Gedik Yatırım

Metin Ayışık kimdir?

Metin Ayışık, 1961 doğumlu. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme/İstatistik Bölümü’nden mezun olan Metin Ayışık, Gedik Yatırım Genel Müdürü olarak atandı.


Sektörün önde gelen yatırım kuruluşlarında Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ayışık, Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği Başkanlığı ve Başkan Vekilliği, Vadeli İşlemler Borsası Yönetim Kurulu Üyeliği, Sermaye Piyasası Lisanslama ve Eğitim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Borsa Yöneticileri Derneği ve Türkiye Kurumsal Yatırımcılar Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.


Türk Sermaye Piyasalarına değerli katkılar sağlamış olan Metin Ayışık, 2 Temmuz 2013’ten bu yana Gedik Yatırım’da Genel Müdür Vekili olarak görev yapıyordu.


Gedik Yatırım..

Gedik Yatırım; Sermaye Piyasalarının önde gelen yatırım kuruluşlarından biri olarak 1991’den beri faaliyet göstermektedir. Halka açık bir kuruluş olan...