14 / 05 / 2024

Metin Ayışık ne iş yapar

Metin Ayışık ne iş yapar

2 Temmuz 2013’ten bu yana Gedik Yatırım’da Genel Müdür Vekili olarak görev yapan; Bugün Gedik Yatırım Genel Müdürü olarak atanan Metin Ayışık kimdir? İşte Metin Ayışık...

Mayıs 2024 kira artış oranı belli oldu! Bu ay kiraya ne kadar zam yapılacak?

Mülk sahipleri ve kiracıların merakla beklediği Mayıs 2024 kira artış oranı resmen belli oldu. Peki bu ay kiralara ne zaman yapılacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Altının 8 ay sonra ne kadar olacağı şimdi açıklandı! Hem elinde altın olanlar hem de altın almak isteyenler hemen bakın!

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken altının 8 ay sonra ne kadar olacağı da açıklandı. Peki altın 2024 yılının sonunda ne kadar olacak? 

Pırlantada yüzde 50 indirim! Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar?

Assos Pırlanta'da yüzde 50'ye varan indirimler başladı. Kızların hayali olan pırlanta yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar? 

Mart 2024 iş yeri kira artış oranı resmen belli oldu! Bu ay kiralara ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca mülk sahibi ve kiracının merakla beklediği Mart 2024 iş yeri kira artış oranı resmen belli oldu. Peki bu ay kiralara ne kadar zam gelecek? İşte son dakika Mart 2024 kira artış oranı...

Fiat Egea'nın yeni fiyat listesi ağızları açık bıraktı! Hem 54 bin TL indirim hem de 12 ay 0 faizle otomobil fırsatı! 

Otomotiv devi Fiat'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Egea'nın yeni fiyat listesi resmen ağızları açık bıraktı. Peki Fiat Egea'nın Şubat ayı fiyatları ne kadar? İşte son dakika Egea fiyat listesi...

Gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın 1 ay sonra ne kadar olacak? 

Konut kredilerinin aylık taksitleri tek tek hesaplandı! 500 bin TL'lik kredinin aylık ödemesi ne kadar?

Şubat ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde bankaların konut kredisi faiz oranları da ev sahibi olmak isteyenlerin gündeminden düşmüyor. Peki 500 bin TL konut kredisi çeken biri aylık ne kadar taksit ödüyor?

Şubat 2024 iş yeri kira artış oranı belli oldu! Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek?

Merakla beklenen Şubat 2024 kira artış oranı, Ocak ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan aralık ayı enflasyonuyla beraber kira artışlarını da etkileyen TÜFE rakamları da netlik kazandı. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelec

Doların 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı!

Dolar kurunun 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bu rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı...

Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemeleri her ay hesaplara yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Metin Ayışık ne iş yapar Haberi

Metin Ayışık ne iş yapar

Metin Ayışık kimdir?

Metin Ayışık, 1961 doğumlu. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme/İstatistik Bölümü’nden mezun olan Metin Ayışık, Gedik Yatırım Genel Müdürü olarak atandı.


Sektörün önde gelen yatırım kuruluşlarında Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ayışık, Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği Başkanlığı ve Başkan Vekilliği, Vadeli İşlemler Borsası Yönetim Kurulu Üyeliği, Sermaye Piyasası Lisanslama ve Eğitim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Borsa Yöneticileri Derneği ve Türkiye Kurumsal Yatırımcılar Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.


Türk Sermaye Piyasalarına değerli katkılar sağlamış olan Metin Ayışık, 2 Temmuz 2013’ten bu yana Gedik Yatırım’da Genel Müdür Vekili olarak görev yapıyordu.


Gedik Yatırım..

Gedik Yatırım; Sermaye Piyasalarının önde gelen yatırım kuruluşlarından biri olarak 1991’den beri faaliyet göstermektedir. Halka açık bir kuruluş olan...