02 / 05 / 2024

metin bulat inşaat

metin bulat inşaat

Arsa fiyatlarının yükselmesi, inşaat maliyetlerinin artması konut fiyatlarına yansırken tüketici yatırım eğiliminde sapma gözleniyor. Orta sınıfa yönelik nitelikli konut üretimiyle öne çıkan müteahhit Metin Bulat, Bursa'nın hâlâ yatırım yapılabilir seviye

Demir fiyatlarında kriz büyüyor! İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 11 Mart 2023 demir fiyat listesi

Hükümetin deprem konutları inşaatının hemen başlayacağına yönelik açıklamalardan sonra inşaat demirine gelen zamlar krize neden oldu. Peş peş gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 11 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Metin tarafından kuruldu.

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

İnşaat sektörü destek paketleri bekliyor!

Pandemi döneminde hükümetin uygulamaları ile büyüme kaydeden inşaat sektörü ivme kaybetmeye başladı. Sektör yeni yılda destek paketleri bekliyor. 

İnşaat sektörünü 2021'de neler bekliyor?

Sekiz çeyrek art arda daraldıktan sonra, pandemi döneminde hükümetin genişleyici politikalarının desteğiyle iki yıl aranın ardından büyüme kaydeden inşaat sektörünü 2021'de neler bekliyor? Sektör temsilcileri değerlendirdi...

Metin Altınok'tan Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarına öneri!

Melih Altınok, Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarına öneride bulundu. Altınok, Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarının yurt dışına götürdüklerinin yüzde onunu kendilerini zengin eden ülkelerine geri getirmeyi düşünmeleri gerektiğini belirtti...

Kayseri'de inşaat ustası muhtar olunca eşi işlerini devraldı!

Kayseri'de inşaat işleri ile uğraşan Emir Metin (48) muhtar seçildikten sonra, inşaat işlerini eşi Fatma Metin’e devretti. Fatma Metin, inşaatlarda duvar, sıva, fayans, alçı, ters tavan, su tesisatı, kaynak gibi birçok işi başarılı bir şekilde yapıyor...

Hollanda'da inşaat sektörü çalışanlarından hükümet karşıtı protesto!

Hollanda'nın farklı kentlerinden binlerce inşaat sektörü çalışanı, hükümetin kimyasal içerikli PFAS maddeleri ve azot oksit emisyonları ile ilgili belirlediği standartları protesto etti..

İnşaat sektörü hükümetin alacağı tedbirleri bekliyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan "Hazır Beton Endeksi" 2019 Mayıs Raporu'nu açıkladı. 

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

100 Günlük Eylem Planı inşaat sektörünü umutlandırdı!

Hükümetin hızlı aksiyon alması inşaat sektörünü umutlandırırken şimdi gözler artan konut kredi faizlerine yönelik yeni düzenlemelerde...

Güneş paneli teşviki inşaat sektörünü heyecanlandırdı!

Hükümetin, çatılardaki güneş paneli kurulumunu teşvik için düğmeye basması inşaat sektörünü de heyecanlandırdı. Müteahhitler, bu durumun konut satışlarını olumlu etkileyeceğini düşünüyor.

metin bulat inşaat Haberi

metin bulat inşaat

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa özede müteahhitlik kurumu, birçok tartışmanın odağında yer alıyor. Özellikle kentsel dönüşüm sürecine yönelik yapılan çalışmalar üzerinden müteahhitliğe rant kaynaklı olumsuz bir yaklaşım sergileniyor. Müteahhitlik imajı, son yıllarda, teknolojik gelişim, tüketici tercihleri, yapı denetim süreci, kalite ve güvenlik eğilimi gibi etkenler sayesinde yükselirken kentsel dönüşüm sürecinin doğurduğu rant kaygısı, bu imaja yeniden zarar veriyor. Bursa'da sektöre, 91 yılında, gayrimenkul alım satımıyla giriş yapan ve iki binli yılların başında yapı inşasına yönelerek birçok nitelikli konut imalatına imza atan Metin Bulat İnşaat, sektörde imajını her geçen gün artıran bir çizgide ilerliyor. Bursa'dan İstanbul'a, yeni projelerden sektörel sorunlara, hem firma özelinde hem de inşaat alanında Metin Bulat'la kapsamlı bir söyleşi gerçekleştirdik.

Bursa'da hangi bölgelerde proje üretiyorsunuz? 

Merkez üç büyük ilçe...