30 / 04 / 2024

Metin Erbölük kimdir

Metin Erbölük kimdir

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Ceylan ve Metin Yağci tarafından kuruldu.

Historia Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Historia Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli Metin Kaçar ve Murat Çetinkaya tarafından kuruldu.

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tarak tarafından kuruldu.

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırkyö'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yenilmez ve Yusuf Yenilmez ortaklığında kuruldu.

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın Metin ve Mehmet Fındık ortaklığında kuruldu.

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

Metin Erbölük gündüz inşaatta, akşam seçim çalışmalarında!

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Tanta ve Metin Kayıhan Magriso ortaklığında kuruldu. 

Bsc Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bsc Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Güner, Haci Durmuş ve Mehmet Metin Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Velittin Küçük kimdir?

İş adamı Velittin Küçük'ün 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Büyükçekmece İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Velittin Küçük kimdir?

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

Metin Erbölük kimdir Haberi

Metin Erbölük kimdir

Denizli'de Büyük Birlik Partisi (BBP) Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaatta çalışıp akşamları seçim çalışması düzenliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ilçede yaşamına devam eden 51 yaşındaki inşaat ustası Erbölük, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin ilçe belediye başkan adayı oldu.

İnşaatta sabah saat 08.00’de işbaşı yapıp 17.00-17.30 gibi havanın durumuna göre paydos eden Erbölük, arkadaşlarıyla esnafı ziyaret edip kendisine oy vermelerini istedi. 

Üzerindeki inşaat tulumuyla Buldan çarşısını gezen Erbölük, vatandaşlara projelerini anlattı. Adaylığını açıkladığında kimilerinin tepki gösterdiğini kimilerinin ise kendisine destek verdiğini söyleyen Erbölük, "Benim diğer adaylar gibi seçim bütçem yok. Allah'ın izniyle bu yola çıktık. 1 lira seçim bütçem de yok. Alın terimi vatandaşa hizmet edebilmek için harcıyorum. Yaptığım işten gurur duyuyorum. Utanacak bir şeyim yok. Bu işi...