04 / 05 / 2024

Velittin Küçük kimdir?

Velittin Küçük kimdir?

İş adamı Velittin Küçük'ün 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Büyükçekmece İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Velittin Küçük kimdir?



Velittin Küçük, 1953 yılı Ordu ili Gülyalı ilçesi doğumlu. Velittin Küçük, ilk, orta ve lise eğitimlerini Ordu'da tamamladıktan sonra iş hayatına atılmak için İstanbul'a gelmiştir. 

Gürpınar beldesine yerleştikten sonra iş yaşamına inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Küçük, dört çocuğu ve beş torunu ile yaşadığı aile hayatıyla herkese örnek olmuştur. 

Müteahhitlik yaparak sektörde saygın bir marka haline gelen Velittin Küçük, inşaat malzemeleri satışı ve emlak danışmanlığını da iş kalemlerinin arasına eklemiştir. 

2009 yerel seçimlerde Beylikdüzü Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyan ancak yüzde 4’lük bir oy oranı ile seçimi kaybeden Velittin Küçük, o süreçten sonra ticari hayatına devam etmiştir. 

Velittin Küçük, çalışma hırsı, siyasi yeteneği ve ekibi ile beraber Beylikdüzü halkının özlediği hizmetleri gerçekleştirmek üzere görevine kaldığı yerden devam ederek siyasi yaşamına geri dönme idealindedir.

İş adamı Velittin Küçük'ün 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Büyükçekmece İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.

 


Geri Dön