27 / 04 / 2024

Ömer Saylık kimdir?

Ömer Saylık kimdir?

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı’nın yeni Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık kimdir? Ömer Saylık bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer Saylık'ın biyografisi...



Ömer Saylık kimdir? 

Ömer Saylık, 1962 Konya doğumlu. Eğitimini Konya'da tamamlayan Ömer Saylık, bugün İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı’nın yeni Yönetim Kurulu Üyesi.


1986 yılında Saylık Halı-Kilim ve 2006 yılında da inşaat şirketini kuran Ömer Saylık, 1996 yılından bu yana MÜSİAD üyeliği yapıyor.  


Müsiad Konya Şubesi Başkan Yardımcılığı ve Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten Ömer Saylık, bir dönem Ak Parti Konya İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde de bulundu. 


Ömer Saylık, evli ve 6 çocuk babası.


Seha Yapı

Önümüzdeki dönemde yurt içi ve yurtdışında daha büyük projeleri hayata geçirmek amacıyla yönetim kadrosunu da güçlendirme çalışmaları içerisinde olan Seha Yapı, inşaat sektöründeki istikrarlı gelişimini sürdürürken, yurtiçi ve yurtdışında üreteceği yeni projeleri ile de yapı sektöründe Türkiye’nin markası olmayı hedefliyor. 


Bu sürecin daha etkin yönetilebilmesi,  kârlılık ve verimliliğin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla Seha Yapı’nın yönetim kadrosuna dahil olan Ömer Saylık, bundan sonra şirketin büyüme sürecinde yer alacak. 



Ömer Saylık Seha Yapı’nın yeni Yönetim Kurulu Üyesi oldu!


Geri Dön