10 / 05 / 2024

Ömer Saylık konya

Ömer Saylık konya

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı’nın yeni Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık kimdir? Ömer Saylık bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer Saylık'ın biyografisi...

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Gca Yapı İnşaat Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu! 

Gca Yapı İnşaat Otomotiv Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Can, İhsan Atalay ve Ömer Gök ortaklığında kuruldu.

Kalu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kalu Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Gözde Hamide Ulu Kaşıkçılar ve Ömer Kaşıkçılar ortaklığında kuruldu.

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Ahmed    Alarefı Mehmet Şerif Kızılgüney ve Ömer Faruk Kızılgüney tarafından kuruldu.

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Akatoğlu ve Hacı Ömer Öztaşkın ortaklığında kuruldu.

Karaman’da Mart'ta 186 konut satıldı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Karaman’da 2021 yılı Mart ayında 186 konut satıldı...

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Ömer Ozan Köksal yeni şirket kurdu!

Bir dönem Martı Otel'in hisselerini toplayan Ömer Ozan Köksal, Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Ozan Köksal tarafından kuruldu.

Muskof Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Muskof Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Köseoğlu tarafından kuruldu.

Şeker Finansal Kiralama'nın leasing alacakları 11.4 milyon TL'ye satıldı!

Şeker Finansal Kiralama'nın takipten silinen leasing alacaklarının 11 milyon 433 bin 553 TL tutarındaki bölümü Sümer Varlık Yönetim A.Ş.'ye satıldı. 

Karaman’da konut satışları yüzde 67 arttı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2020 yılı Temmuz ayı itibariyle Karaman'da toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 67 oranında artış kaydederek, bir önceki aya göre yüzde 6,4 oranında düşerek 441 adet olarak açıklandı.

Karaman'da Haziran 2020'de 471 konut satıldı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 2020 yılı Haziran ayı itibariyle Karaman'da toplam konut satışı 471 oldu...

Ömer Saylık konya Haberi

Ömer Saylık konya

Ömer Saylık kimdir? 

Ömer Saylık, 1962 Konya doğumlu. Eğitimini Konya'da tamamlayan Ömer Saylık, bugün İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı’nın yeni Yönetim Kurulu Üyesi.


1986 yılında Saylık Halı-Kilim ve 2006 yılında da inşaat şirketini kuran Ömer Saylık, 1996 yılından bu yana MÜSİAD üyeliği yapıyor.  


Müsiad Konya Şubesi Başkan Yardımcılığı ve Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten Ömer Saylık, bir dönem Ak Parti Konya İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde de bulundu. 


Ömer Saylık, evli ve 6 çocuk babası.


Seha Yapı

Önümüzdeki dönemde yurt içi ve yurtdışında daha büyük projeleri hayata geçirmek amacıyla yönetim kadrosunu da güçlendirme çalışmaları içerisinde olan Seha Yapı, inşaat sektöründeki istikrarlı gelişimini sürdürürken, yurtiçi ve yurtdışında üreteceği yeni projeleri ile de yapı sektöründe Türkiye’nin markası olmayı...