10 / 05 / 2024

Ömer Saylık MÜSİAD

Ömer Saylık MÜSİAD

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı’nın yeni Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık kimdir? Ömer Saylık bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer Saylık'ın biyografisi...

Mısır ile Türkiye arasında hedef 15 milyar dolarlık ticaret!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mısır'la karşılıklı ticarete ilişkin açıklamalarda bulundu. Bolat, 15 milyar dolarlık hedef belirlediklerini belirtti.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

Tuzla’da deprem teyakkuzu! Binalar boşaltıldı, yıkım başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerini ardından olası bir deprem tehlikesi yaşayan İstanbul’un en riskli ilçelerinden Tuzla’da, orta hasarlı olduğu belirlenen binaların yıkım süreci başladı.

Tarım İl Müdürlüğünden çok önemli ikaz! Artık mısır bu fiyattan satılacak

Tarım Mahsülleri Ofisi TMO, stoklarında var olan mısırları, büyükbaş hayvan besici, yetiştiricileri için, kanatlı hayvan besici ve yetiştiricileri  ile yem üreticilerine 5.500 TL/ton ücretten satış yapacağını duyurdu.

Depremzedelinin çilesi bitmiyor! Konteyner kent yarışında fırsat oyunu

Kahramanmaraş depremi ardından bölgeye her kurum ve kuruluş can suyu olmaya devam ederken, deprem bölgesinde fırsatçılarda boş durmuyor.  TOBB ve odalar, TİM, DEİK, MÜSİAD ve birçok kurum konteyner kent oluşturuyor. Konteyner başına ücretler ise farklılaşıyor.

Çiftçilere buğday prim ödemesi desteğinden sonra bir destek de mısır için yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) 2022 hasat dönemindeki buğday ve arpa alım fiyatları ile teşvik rakamlarını açıkladı. Çiftçi Kayıt Sisteminde kaydı olan üreticiler ödemelerini alacak. Çiftçiye ayrıca silajlık mısır desteği de verilecek.

Riskli yapı yıkım süresi 2022 ne kadar?

Oturulan yapının riskli olarak belirlenmesi halinde yıkım için kendilerine belli bir süre veriliyor. Peki, riskli yapı yıkım süresi 2022 ne kadar?

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

İzmir’de yıkım faciası! Deprem yıkamadı ekipler yıktı!

İzmir’de geçtiğimi yıl ekim ayında yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sırasında ağır hasar gören 8 katlı bina, kontrollü yıkım sırasında yakınında bulunan 3 yıllık binanın üzerine devrildi. Depremin yıkamadığı 5 katlı binada ağır hasar oluştu.

İzmir'de kontrollü yıkım esnasında bir binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı!

İzmir Karşıyaka'da deprem esnasında ağır hasar gören 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanındaki binanın üzerine çökmesiyle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Karşıyaka Belediyesi tarafından soruşturma başlatıldı.

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir'de ağır hasarlı bina yıkım sırasında yanındaki apartmanın üzerine çöktü!

İzmir'de geçen sene yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkım kararı alınan 8 katlı bina, çalışmalar esnasında yanındaki 4 katlı binanın üzerine çöktü.

Ömer Saylık MÜSİAD Haberi

Ömer Saylık MÜSİAD

Ömer Saylık kimdir? 

Ömer Saylık, 1962 Konya doğumlu. Eğitimini Konya'da tamamlayan Ömer Saylık, bugün İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı’nın yeni Yönetim Kurulu Üyesi.


1986 yılında Saylık Halı-Kilim ve 2006 yılında da inşaat şirketini kuran Ömer Saylık, 1996 yılından bu yana MÜSİAD üyeliği yapıyor.  


Müsiad Konya Şubesi Başkan Yardımcılığı ve Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten Ömer Saylık, bir dönem Ak Parti Konya İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde de bulundu. 


Ömer Saylık, evli ve 6 çocuk babası.


Seha Yapı

Önümüzdeki dönemde yurt içi ve yurtdışında daha büyük projeleri hayata geçirmek amacıyla yönetim kadrosunu da güçlendirme çalışmaları içerisinde olan Seha Yapı, inşaat sektöründeki istikrarlı gelişimini sürdürürken, yurtiçi ve yurtdışında üreteceği yeni projeleri ile de yapı sektöründe Türkiye’nin markası olmayı...