10 / 05 / 2024

Ömer Saylık inşaat

Ömer Saylık inşaat

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı’nın yeni Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık kimdir? Ömer Saylık bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer Saylık'ın biyografisi...

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

İMSAD resmen duyurdu: Yıllık inşaat malzemesi ihracatı 29,59 milyar oldu!

Türkiye İMSAD'ın hazırladığı İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi eylül ayı sonuçlarına göre ihracat, 2,65 milyar dolara yükselirken, yıllık  inşaat malzemesi ihracatı ise 29,59 milyar oldu.

Yıllık inşaat malzemesi ihracatı 30,21 milyar dolar!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi Temmuz 2023 sonuçlarına göre, yıllık (son 12 aylık) inşaat malzemesi ihracatı 30,21 milyar dolar şeklinde oldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Aysam Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysam Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Türk tarafından kuruldu.

Erkol Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkol Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ömer Faruk Erkol tarafından kuruldu.

Ardef Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardef Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Onut Turanlı ve Ömer Erhan Yücel ortaklığında kuruldu.

Monotera Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Monotera Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ömer Hulusi Zeren, Ali İrfan Yavuz ve Halil Melih Zeren ortaklığında kuruldu.

Ömer Saylık inşaat Haberi

Ömer Saylık inşaat

Ömer Saylık kimdir? 

Ömer Saylık, 1962 Konya doğumlu. Eğitimini Konya'da tamamlayan Ömer Saylık, bugün İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı’nın yeni Yönetim Kurulu Üyesi.


1986 yılında Saylık Halı-Kilim ve 2006 yılında da inşaat şirketini kuran Ömer Saylık, 1996 yılından bu yana MÜSİAD üyeliği yapıyor.  


Müsiad Konya Şubesi Başkan Yardımcılığı ve Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten Ömer Saylık, bir dönem Ak Parti Konya İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde de bulundu. 


Ömer Saylık, evli ve 6 çocuk babası.


Seha Yapı

Önümüzdeki dönemde yurt içi ve yurtdışında daha büyük projeleri hayata geçirmek amacıyla yönetim kadrosunu da güçlendirme çalışmaları içerisinde olan Seha Yapı, inşaat sektöründeki istikrarlı gelişimini sürdürürken, yurtiçi ve yurtdışında üreteceği yeni projeleri ile de yapı sektöründe Türkiye’nin markası olmayı...