29 / 04 / 2024

Metin Güreler

Metin Güreler

Dünyanın en büyük ofis mobilyaları fuarı olan ORGATEC’e 60 kişiyi götüren OFİSMOD, bu kez hedef pazar olarak belirledikleri Suudi Arabistan’da kasım ayında düzenlenecek Mobilya Fuarı’na üyelerinin katılımı için hazırlıklara başladı.

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tapuda rayiç bedellerine hükümet el attı! Nebati, ‘Alıcı da satıcı da dikkat etsin!” uyarısı yaptı!

Tapu işlemlerinde rayiç bedellerin düşük gösterilmesi hükümetin gündemine geldi. Dün yapılan Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Bakan Nebati, tapu kayıtlarında rayiç bedellerin düşük gösterildiğini vurgulayarak, bu konuyla ilgili çok ciddi bir çalışma yaptıklarını bildirdi.

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile MEtin Günyol tarafından kuruldu.

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Metin Güler tarafından kuruldu.

Ucuz konut için ihaleye çıkılsın teklifi! Hükümetin önerisi sonrasında gündeme geldi

Hükümetin konut krizini aşmak için hazine arazilerini imarlı arsaya dönüştürme planı ortaya çıktı. Konut üretimi önünde en büyük engel yeterli arsa olmaması ve arsa fyatlarının yüksekliği olarak gösteriliyor. Sektör sorunu aşmak için çareler arıyor.

Hükümetten asgari ücrete Temmuz zammı açıklaması! Maaşlarda yüzde kaç artış olacak?

Yılbaşında asgari ücrete yapılan yüzde 50'lik zam sonrası maaşlar 4 bin 253 liraya çıkmıştı. 2022 yılının ilk dört ayında enflasyon yüzde 70'e dayandı. Asgari ücrete ara zam formülü hükümetin gündemine geldi. Temmuz'da asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gür tarafından kuruldu.

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Mammedov ve Nazmi Güreler ortaklığında kuruldu.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

Metin Feyzioğlu: Tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmeli!

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 binTl sermaye bedeli ile Metin Güneş ve Halis Ezer tarafından kuruldu.

Metin Güreler Haberi

Metin Güreler

İzmir’de ofis mobilyaları imalatı yapan firmaların girişimiyle  geçtiğimiz yıl haziran ayında İzmir’de  kurulan OFİSMOD - Ofis ve İş  Mobilyacıları  Sanayici ve İşadamları Derneği, iç pazar yanında üyelerini yurtdışına açmak için de çalışmalar yapıyor. Dernek, hedef pazar olarak Suudi Arabistan’ı seçti.


“Birlikten güç doğar” felsefesiyle yola çıkarak sektörün sorunlarına çare arayan dernek,  hem iç pazar hem de yurtdışında üyelerine iş fırsatları yarattı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında dünyanın en büyük ofis mobilyaları fuarı olan ORGATEC’e yaklaşık 60 kişiyi götüren dernek, bu yıl da Suudi Arabistan’da kasım ayında düzenlenecek  Mobilya Fuarı’na üyelerinin katılımcı olması için hazırlıklara başladı. 


OFİSMOD Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güreler, fuar sorunu nedeniyle sektörde sinerji yaratmak amacıyla kurdukları derneğin gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında önemli çalışmalara imza attığını söyledi. 


Derneğin geçtiğimiz yıl haziran...