04 / 05 / 2024

Metin Karaca

Metin Karaca

İntay Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi, Metin Karaca, Oktay Güler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Üsküdar, Küplüce Mahallesi, Rıza Bey Sokak'ta kuruldu

Metin Şentürk'ün eski eşi malikanesinin yarısını istiyor!

Geçen yıl Metin Şentürk'ten çekişmeli boşanırken 150 bin lira tazminat alan Fulya Kalkavan, şimdi de mal paylaşım davası açtı. Fulya Kalkavan Sarıyer Reşitpaşa'da bulunan 500 metrekare üzerine kurulu 4 katlı lüks malikânenin yarısını istedi.

Sebahattin Karaca: Kyme Antik Kent turizme açılmalı!

Kuzey İzmir’in tarihi üzerine birçok makale ve araştırmaya imza atan Sebahattin Karaca, Kyme Antik kentinin turizme açılması gerektiği üzerine konuştu...

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca istifa etti!

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, milletvekili adaylığı için istifasını verdi. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Karaca, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Çorum milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

Metin Kara yeniden aday oldu!

Metin Kara 15 Şubat'taki Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden talip oldu. Kara, kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirtti.

Hükümetin sektöre destek vereceğini açıklaması sevindirici!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün yapmış olduğu açıklamaya ilişkin Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu'nun görüşü aşağıda görebilirsiniz. Selimoğlu 'Hükümetin sektöre destek vereceğini açıklaması sevindirici' dedi.

Metin Akman kimdir?

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Metin Akman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Akman, ne zamandan beri TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veriyor?

Metin Güler: Eskişehir turizmi rekabeti arttıracak!

Yaklaşık 15 bin üyeli Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanlığını yürüten Metin Güler, şehrin dış ticaretteki iş hacminin geliştirilmesi konusunda yoğun çalışmalar yürütüyor. Güler, Eskişehir turizminin ön plana çıkması gerektiğini belirtti.

Metin Okyay Ertaş: Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz!

Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, "Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu" dedi.

Metin Mutlu: Ömerli'de villalarımız bitmeden satışa çıkarmayacağız!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli’de yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı. Mutlu, “Maketten satış yapmak tarzımız değil'' dedi.

Metin Mutlu: İnşaat bitmeden satışa çıkmak yok!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli'de 40 dönüm arazi üzerinde yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı.

Metin Oral kimdir?

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral kimdir? Metin Oral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Oral, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Metin Oral..

Grup Mimarlık'ın acı günü! Hakim Selahattin Metin vefat etti!

Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman Müfit Metin'in babası hakim Selahattin Metin vefat etti. Selahattin Metin'in vefatı üzerine Grup Mimarlık başsağlığı mesajı yayınladı.

Karaca Mağarası'nı 2014 yılında 62 bin kişi gezdi!

Sarkıt ve dikit yoğunluğu ve tavan yüksekliği bakımından dünyanın sayılı mağaralarından biri olan Karaca Mağarası, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Karaca Mağarası'nı 2014 yılında 62 bin kişi ziyaret etti.

Metin Karaca Haberi

Metin Karaca

İntay Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi, Metin Karaca, Oktay Güler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


İntay Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İntay Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi adres: Üsküdar, Küplüce Mahallesi, Rıza Bey Sokak,...