18 / 05 / 2024

Metin Şahin

Metin Şahin

Toprak Tahmil Tahliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Şahin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Atatürk Bulvarı Caddesi'nde kuruldu

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin ŞAhin tarafından kuruldu.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Sah Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Sah Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Şahin tarafından kuruldu. 

Normtec Yapı Ve Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Normtec Yapı Ve Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahin, Ferdi Yazıcı, Bayram Küçükosman ve Ömer Gökalp ortaklığında kuruldu. 

Kenan Şahin Pendik projelerini anlattı!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, en önemli yatırımları arasında; engellilere ucuz konut, metro odaklı kentsel dönüşüm, 25 bin araç kapasiteli kapalı otopark ve mahalle meydanlarının yer aldığını söyledi.

Gazi Şahin: Elmadağ küçük sanayi bölgesinde ilk etap tamam!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, yeniden seçilmesi halinde uygulayacağı projeleri DUNYA'ya anlattı. Elmadağ Hasanoğlan Sanayi Bölgesi'nde 630 hektarlık alan bulunduğunu belirten Şahin, 591 parsel üretildiğini dile getirdi.

Haluk Şahin Yazgı: Aksaray'da emeklilere sosyal ve kültürel ev yapacağız!

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, "Bizde önce insan gelir. Bizim düsturumuz ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturundan hareketle emekli olan vatandaşlarımız için hazırladığımız projemiz, emeklilerimizin ikinci evleri olacak” dedi

Bahri Şahin kimdir?

Bahri Şahin, CVK Holding Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı. Peki, Bahri Şahin kimdir? Bahri Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bahri Şahin...

Bahri Şahin, CVK Holding Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı!

Uzun yıllar CVK Group'ta üst düzey yöneticilik yapan Yrd. Doç. Dr. Bahri Şahin, Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı. Şahin, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

Necati Şahin: Bursa'da kaplıca kültürü yeniden canlanacak!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, göreve geldiklerinde Alemdar, Soğanlı, ve Paşa Çiftliği bölgelerini kapsayan alanın Bursa’ nın termal merkezi olacağını söyle di...

Necati Şahin: Vişne Caddesi Yıldırı'mın kalbi olacak!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, Vişne Caddesi'nin de Yıldırım'ın kalbi olacağını vurguladı. Şahin, Bursa'nın birçok değeri ile birlikte Vişne Caddesi'nin de konfeksiyon konusunda dünyaya açılan bir kapı olması gerektiğini söyledi.

Mustafa Şahin: İnşaat sektörü her zaman üçüncü planda kalıyor!

Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu kahvaltı etkinliği düzenledi. Mustafa Şahin, inşaat sektörünün Türkiye'nin ekonomik ve sosyal anlamda çok ağır bir yükünü taşımasına rağmen her zaman üçüncü veya dördüncü planda kaldığını ifade etti.

Metin Yılmaz: Bolu, sağlık ve spor turizminin merkezi olacak!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Bolu'da yapımı devam eden ve 2015 yılında tamamlanacak tesislerle birlikte kentin hem sağlık hem de spor turizminin merkezi haline geleceğini bildirdi.

Metin Şahin Haberi

Metin Şahin

Toprak Tahmil Tahliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Şahin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da kuruldu. 


Toprak Tahmil Tahliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Toprak Tahmil Tahliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Atatürk Bulvarı Caddesi,...