15 / 05 / 2024

metin şentürk villa davası

metin şentürk villa davası

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Konut ve yaşam maliyetleri arttı, İstanbul'dan kaçış başladı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre İstanbul'un nüfusu azaldı. Peki İstanbul'dan kaçanlar hangi illere gitti? İşte İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Şentürk'ün konu ile ilgili analizi...

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Şentürk ve Kerem Çimşir ortaklığında kuruldu.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Şentürk tarafından kuruldu.

Kuzeyport Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyport Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şentürk tarafından kuruldu.

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Şentürk tarafından kuruldu.

Envoy Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Envoy Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Engin Şentürk tarafından kuruldu.

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Semra Şentürk tarafından kuruldu.

metin şentürk villa davası Haberi

metin şentürk villa davası

2006'da evlenen şarkıcı Metin Şentürk ile armatör Kalkavan ailesinin kızı Fulya Kalkavan, 2014’te boşandı. Hürriyet'te yer alan habere göre;  Mahkeme, Şentürk’ün eşine 150 bin lira tazminatın yanı sıra aylık 5 bin lira yoksulluk nafakası ödemesi yönünde karar aldı. Ancak şarkıcı dosyayı Yargıtay’a taşıdı ve nafaka ödemekten kurtuldu. Fulya Kalkavan boşandıktan sonra Metin Şentürk’e “evlilik birliği içinde kazanılan malların paylaşımı” için bir dava daha açtı. Mahkeme, Şentürk’ün 4 milyon 337 bin 793 lira katılma alacağını 2015 yılından itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte Kalkavan’a ödemesine hükmetti.

EKSİK İNCELEME YAPILDI

Metin Şentürk, karara itiraz ederek davayı İstinaf Mahkemesi’ne taşıdı. İtirazı reddedilen şarkıcı, bu defa Yargıtay’a gitti. Yargıtay’a yaptığı itiraz da reddedilince “yargılamanın yenilenmesi” talepli yeni bir dava açtı. Şentürk, dilekçesinde mahkemenin verdiği kararın yasalara...