06 / 05 / 2024

Metrekare projeleri

Metrekare projeleri

Taşınmak, hayatınızı değiştirmek anlamına gelebilir. Metrekare.com “ Çevrede Neler Var ? ” özelliğiyle ihtiyaç duyabileceğiniz her noktayı ulaşım imkanları ve yürüme süreleriyle birlikte gösteriyor. Yani Metrekare.com ile her yer tanıdık.

Prefabrik evlerde metrekare fiyatı 2 bin 490 TL'den başlıyor! En uygun prefabrik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde metrekare fiyatı 2 bin 740 TL. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerin 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

Yeni konut projeleri en çok İstanbul'dan aranıyor!

Yeni konut projeleri en çok İstanbul ve Ankara'dan aranıyor. Hürriyet Emlak Projeland verilerine göre, ortalama 8.629 TL metrekare fiyatıyla İstanbul liste başında yer alıyor.

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

Konutta metrekare fiyatları tırmanışa geçti!

Gayrimenkul sektöründe yükseliş başladı. Geçen yıldan beri gerileyen metrekare fiyatları artışa geçti. Durumu fırsata çevirmek isteyen müteahhitler projeleri raftan indiriyor.

Çekmeköy’de ortalama konut metrekare fiyatı 3 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre, konut projeleri ile öne çıkan Çekmeköy’de konut satış fiyatları ortalama 2 bin 825 TL/metrekare ile 4 bin 150 TL/metrekare arasında değişiyor. Ortalama konut satış fiyatının 3 bin TL/metrekare olduğu ilçede, konutların ortalama geri dönüş süreleri 24 yıl.

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

Loft Up ve Work Up projeleri metrekare fiyatları 6 bin TL!

Ataşehir’deki Loft Up ve Work Up’ta metrekare yerine 7.6 metreye varan yüksek tavanlı metreküp oranlarını öne çıkaracak olan Tatar Yapı, sırasıyla metrekare başlangıç satış fiyatlarını 6 bin ve 5 bin TL olarak belirledi.

Anadolu'da ofis projeleri metrekare fiyatlarını artırdı!

Artan talep nedeniyle Anadolu şehirlerinde ofis yatırımları atağa geçti. Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da nitelikli ofis projeleriyle metrekare fiyatlar da artmaya başladı..

İstanbul'da ofis projeleri hızla ilerliyor!

İstanbul ofis pazarı hızla büyüyor. 3.8 milyon metrekare olan kiralanabilir alanın 3 yılda 6.5 milyonu bulması bekleniyor. Ofis projeleri Anadolu yakasında Levent, Maslak, Şişli, Kağıthane, Anadolu yakasında Ümraniye, Ataşehir ve Kartal'da yoğunlaşıyor.

AVM’ler ve TOKİ projeleri ÇED kapsamı dışına alındı!

2 bin konut ve üzeri toplu konut projeleri, 500 yatak ve üzeri kapasiteli hastaneler, 50 hektarın üzerindeki golf projeleri, 50 bin metrekare üzeri kapalı inşaat alanı bulunan AVM projeleri ÇED kapsamı dışında bırakıldı

Ataşehir'de metrekare fiyatı 10 bin TL'ye ulaştı!

Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi projesiyle dikkat çekti. Bölgede ofis projeleri hız kazanırken, çalışanlara yönelik konut projeleri de geliştiriliyor. Metrekare fiyatları 5 bin liradan başlıyor ve 10 bin liraya kadar yükseldiği yerler oluyor

Bulvar İstanbul'da metrekare fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor!

Emlak konut projeleri içinde son üç aydır satış şampiyonu olan ve inşaatı hızla devam eden projede dairelerin yüzde 55'i dört ay gibi kısa bir sürede satıldı. Yaklaşık 800 adet dairenin satıldığı projede metrekare fiyatları 2 bin 600 TL'den başlıyor.

Metrekare projeleri Haberi

Metrekare projeleri

Taşınmak, hayatınızı değiştirmek anlamına gelebilir. Öyle ya çocuğunuz okulunu, oyun oynadığı parkı; siz alıştığınız spor salonunu, alışveriş yaptığınız noktaları, form tuttuğunuz yürüyüş parkurunu, tanıdık eczaneyi, marketi ve daha birçoğunu geride bırakarak yeni bir semte taşınırsınız. Kim bilir semtin yerlisi olmak ne kadar zaman alacak?


Metrekare.com “Çevrede Neler Var?” özelliğiyle bu süreci kısaltıyor ve kolaylaştırıyor. İster evinizi yeni bir semte taşıyın ister bir iş kurun, harita üzerinde gösterilen semtin en yakın imkanlarıyla tercihinizi ihtiyaç ve beklentilerinize göre yapabilir; yeni çevrenizi çok kısa bir sürede tanıyabilirsiniz.


“Çevrede Neler Var?” özelliği, bulunduğunuz yere en yakın imkanları göstermekle de kalmıyor; bu noktalara hem yürüyerek hem de araçla kaç dakika uzaklıkta olduğunuzu göstererek, farklı alternatiflerle sizi ulaştırıyor. Böylece hem yeni bir semte taşınmadan önce çevredeki imkanları...