06 / 05 / 2024

metrekaresi düşük evler

metrekaresi düşük evler

Özellikle metrekaresi küçük, az katlı bahçeli konutlar ya da müstakil konutlara eğilim arttı. Bu beklentiler doğrultusunda yeni projeler de üretilmeye başlandı.

Kiralık ev arayanlar dikkatli olun! 'Kiralık evler' hesabı üzerinden ev arayanları tuzağa düşürdü!

Vatandaşlar kiralık ev bulabilmek için çeşitli ilan sitelerinin kiralık evlerini araştırıyor. Bazı dolandırıcılar ise bunu fırsat bilerek kiracıları ağlarına düşürmeye çalışıyor. Sosyal medya hesabından 'Kiralık evler' adı altında açılan sahte ilanlar 6 kişiyi mağdur etti. İşte ayrıntılar...

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

KİPTAŞ Meydan Evler ve Aydınlık Evler taksitle dükkan satışı detayları!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler projelerinde yer alan 19 adet dükkanı taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Düşük bütçe ile ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları kaç TL? 27 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar dikkat! Betonarme evlere göre daha pratik olan prefabrik evler, düşük bütçe ile ev sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Peki, 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu. Sektörde kiralık konut sayısının düşeceğine ve konut kiralarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde ikinci hile tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlık Evler projesi kura çekiminde dün hile tartışmalarını gündeme getiren görüntülerden sonra yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Hile konusu tekrar gündeme geldi.

Kiralık evler için kura çekilişi yapılıyor!

Türkiye genelinde kiralık ev stokunun azalması ile ev kiralamada yeni dönem başladı. Emlakçılarda uzun sıralar oluşmasıyla birlikte kiralık evler için kura çekilmeye başladı. 

Düşük faizler inşaat sektörünün yüzünü güldürdü!

15 Temmuz sözde darbe girişiminden sonra inşaat satışlarında büyük orada artış gözlendi. Düşük faizlerle verilen kredilerle alınan evler, inşaat sektörünün yüzünü güldürdü.

Rings İstanbul'da büyük mutluluklar sığdırabileceğiniz büyük evler!

Selin Yapı imzası ile hayata geçirilen Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor. Toplam 1.500 adet konuttan oluşan proje "Rings İstanbul'da büyük mutluluklar sığdırabileceğiniz büyük evler" sloganıyla tanıtılıyor.

Otelciler lüks kiralık evler konusunu tekrar gündeme taşıdı!

Otelciler, ölümle sonuçlanan üzücü olayların yanı sıra oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler konusunu yeniden gündeme taşıdı.

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı'na 40 firma ev sahipliği yaptı!

Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi kapsamında düzenlenen '8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı' geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Hilton Convention Center'da yapıldı. Sıcak satışın gerçekleştirildiği organizasyona, 40 firma ev sahipliği yaptı...

metrekaresi düşük evler Haberi

metrekaresi düşük evler

Covid-19 salgını, konut sektöründe hem talebin, hem de projelerin yönünü değiştirdi. Az katlı, bahçeli konutlara ilgi salgınla birlikte hızlı arttı.

Dünya'dan Leyla İlhan'ın haberine göre; özellikle metrekaresi küçük, az katlı bahçeli konutlar ya da müstakil konutlara eğilim artarken, yeni projeler de bu beklentiler doğrultusunda oluşturuluyor. Korona salgınıyla birlikte ev tercihleri değişirken, müteahhitler de yeni sürece göre konum almaya başladı. Müteahhitlik firmaları camları açılabilen, asansör kullanılmadan çıkılabilen, balkonlu, bahçeli, az katlı ve hatta mümkünse orman içinde projeler geliştirmeyi önceliğine koydu.

Konseptin aksı değişti

Böylece yeni konsepte uygun az katlı projelerinin tanıtım tarihlerini öne çekmeye başladılar. Talebe uygun bu projelerin ise yılsonuna doğru satışa çıkacağı, gelecek yıldan itibaren ise varlığım daha fazla hissettireceği öngörülüyor.

Yakın geçmişte üç kata kadar çıkan büyük metrekareli villalar gözden düşmüştü....