15 / 05 / 2024

Metro davası dosyası

Metro davası dosyası

Aydınlık Gazetesi haberine göre Yolsuzluk soruşturmasından alınan savcı Akkaş'ın iddianamesini yazdığı ve Yargıtay'da bekleyen ' Metro Davası' dosyası, kaçak olduğu belirlenen İstanbul Otogarı'na kadar uzanıyor...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara projesi dava dosyası kapandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara-Ankara projesi tüketici davasını kazandı. Dava dosyası tamamıyla kapandı...

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için gerçekleştireceği uluslararası ihale içim 38 firma ihale dosyası satın aldı.

Narlıdere metro ihalesine görülmemiş ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için 20 Aralık'ta yapacağı uluslararası ihale için yerli ve yabancı 17 firma ihale dosyası aldı.

Kanlıca yalı davasında Ebru Gündeş'in dosyası ayrıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş'in, eşi Rıza Sarraf'la birlikte yargılandığı ve 3 yıl hapsinin istendiği davada mahkeme, Sarraf'ın ifadesinin alınmadığı ve Gündeş'in adil yargılanma hakkının ihlal edilmemesi amacıyla dava dosyasını ayırdı.

Yalı davasında Ebru Gündeş'in dava dosyası ayrıldı!

Ebru Gündeş'in, eşi Rıza Sarraf'la birlikte yargılandığı ve 3 yıl hapsinin istendiği davada mahkeme, Sarraf'ın ifadesinin alınmadığı ve Gündeş'in adil yargılanma hakkının ihlal edilmemesi amacıyla dava dosyasını ayırdı.

Atakule GYO ortaklık davası için temyiz yoluna başvurdu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara 4. İdare Mahkemesi'nde açılan ortaklık davasına verilen karar aleyhine temyiz yoluna başvuruldu. Şirket Danıştay 14. Daire Başkanlığı'nın 2016/1564 sayılı dosyası kapsamında sonuç beklediğini KAP'ta açıkladı

Vakıf GYO'nun davası 8 Haziran'a ertelendi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 E. sayılı dosyası ile görülen davası 8 Haziran 2016 tarihinde saat 14:00'e ertelendi.

TURYAP İBB'nin 2 alacak davasını kazandı!

Metro istasyonlarını AVM'ye çevirecek proje için birlikte çalışırken, alacak davası nedeniyle mahkemelik olan TURYAP ile Büyükşehir arasında sular durulmuyor.

Kadir Topbaş ihalesiz metro ihalesi davasından beraat etti!

Bağcılar-Başakşehir metro hattının mevzuata aykırı olarak ihalesiz verildiği iddiasıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da aralarında bulunduğu 15 sanık hakkında açılan davada, tüm sanıkların beraatine karar verildi.

Ankara'daki metro göçüğü davasında karar çıktı!

Ankara'daki metro göçüğü davasında karar çıktı. Hava Kuvvetleri Komutanlığı önünde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan göçükle ilgili haklarında "taksirle ölüme neden olmak" suçundan dava açılan 4 kişi beraat etti.

Metro davası dosyası Otogar'ı etkiler mi?

Aydınlık Gazetesi haberine göre Yolsuzluk soruşturmasından alınan savcı Akkaş'ın iddianamesini yazdığı ve Yargıtay'da bekleyen ' Metro Davası' dosyası, kaçak olduğu belirlenen İstanbul Otogarı'na kadar uzanıyor...

Ankara'ya 2023'e kadar metro ve tünel hatları yapılacak!

Recep Tayyip Erdoğan, “Ankara 'da toplu taşıma ihtiyaçlarına uygun olarak öncelikle iki yıl içinde 44 kilometrelik metronun bitirilmesi ve 2023 'e kadar ilave metro ve tünel hatlarının yapılması hedeflenmektedir ” dedi...

Duru Otel'in sahibi Tarık Duru'ya boşanma davası!

Antalya'da, Duru Otel'in sahibi ve Duru şžirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Duru'nun 32 yıllık eşi Mihriban Duru, boşanma davası açtı ve 15 milyon TL tazminat talep etti. 40 bin TL de nafaka talep etti...

Metro davası dosyası Haberi

Metro davası dosyası

İstanbul Büyük Otogar Esnaf Derneği Başkanı Şahap Ünal'ın iddialarına göre, 1994 yılında binlerce kişi toplam 100 milyon dolar bedelle Istan^u' Esenler Oto^[HllSl£R gaıfnda işyeri sahibi oldu. Fakat w. 1995'te anlaşma: 1ar yapıldıktan sonra Otogar'ın kaçak olduğunu bJ öğrendiler. 

Ve o günden bugüne yıllardır süren hak arama mücadelelerini başlattılar. Yani hepimizin yılda en az bir kaç defa yolunun geçtiği istanbul Esenlerdeki büyük Otogar'ın imar ve iskan izni yok. Üstelik Ünal'ın aktardığına göre Otogar'ın depreme dayanıklı olmadığı da raporlarla tespit edilmiş. 

Gelirler şirkete aktarıldı Otogar'daki iş yeri satışlarını kendilerine Uluslararası Trakya ve Anadolu Otobüsçüler Derneği'nin yaptığı söyleyen önal, bunun pazarlamasını da M1LPA'nın gerçekleştirdiği ifade etti. 

tşyeri sahiplerinden elde edilen gelirlerin Otogar için çeşitli yatırımlara harcanması gerektiğini kaydeden Önal, "Fakat bu yapılmadı. Uluslararası Trakya ve...