02 / 05 / 2024

Metro Garden mağazaları

Metro Garden mağazaları

Açılışının ilk gününde büyük bir izdiham yaşayan Alışveriş Merkezi, bölgesindeki önemli bir boşluğu doldurdu. Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metro Garden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

Metro Garden AVM yılbaşında açık mı?

Metro Garden AVM , hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Garden AVM yılbaşında açık mı? Metro Garden AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Metro Garden AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Metro Garden AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Metro Garden AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Garden AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Metro Garden AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Real ve Beğendik mağazaları iflas erteleme istedi!

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, iflas erteleme istedi. İflas erteleme başvurusu hem Real, hem Beğendik mağazaları için yapıldı.

Metro sezon mağazaları açıyor!

Metro Toptancı Market, organize perakende sektöründeki rekabete ayak uydurmak için birden fazla strateji geliştiriyor. Bunlardan en yenisi de 'sezon mağazacılığı'. Şirket, özellikle kıyı bölgelerde, 12 ay açık kalacak.

Imaginarium Metro Garden AVM'de mağaza açtı!

İzmir İspanyol marka Imaginarium, Türkiye'deki büyüme planını açıkladı. Oyun konseptinin bilgi ve öğrenme şekli olarak gelişmesine yönelik oyuncak mağazaları zinciri Imaginarium, İstanbul'daki 14. mağazasını açtı..

Giovane G. Designers, Mail of İstanbul ve Metro Garden Avm'de açıldı!

Giovane G. Designers; Eylül ayında açılan iki yeni mağaza ile Avrupa yakasında Mail of İstanbul Avm'de ve Anadolu yakasında Metro Garden Avm'de Consept mağazaları ile 2014/15 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını sergiliyor.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Metro Garden mağazaları Haberi

Metro Garden mağazaları


Açılışının ilk  gününde büyük bir izdiham yaşayan Alışveriş Merkezi, bölgesindeki önemli bir boşluğu doldurdu. Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metro Garden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metro Garden AVM bulunduğu bölgeye yeni bir soluk getirdi. Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metro Garden, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip ve 80 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Türkiye'nin önde gelen markalarının buluşma noktası olan Metrogarden'ın mağazaları ve sosyal donatılarıma İstanbul'un sosyal cazibe merkezlerinden biri olması bekleniyor. 



NİTELİKLİ PROJELERE DEVAM

Metro Garden Alışveriş Merkezi'nin çevresindeki lüks konutlar nedeniyle önemli bir çekim merkezi olacağını dile getiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, açılışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Elmas, "Axis'den sonra yine kendi bölgesinin ilk alışveriş merkezini hizmete açmanın...