10 / 05 / 2024

metro home mayıs 2017 fiyatları

metro home mayıs 2017 fiyatları

Metrohome Evleri projesi İstanbul Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Metrohome Kameroğlu güncel fiyat listesi

İstanbullular dikkat! 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama ile kapanacak yollar hangileri?

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle metro, tramvay, metrobüs, deniz ulaşımına kısıtlama getirildi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 1 Mayıs'ın 'bayram' havasında kutlanabilmesi için gerekli önlemlerin alındığı ve kısıtlanacak yolların listesi verildi.

Otobüs bileti fiyatlarına yüzde 150 zam! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatlarının artmasının otobüs ve uçak bileti fiyatlarına yansıdığını, otobüs bileti fiyatlarında yüzde 150'ye varan artış yaşandığını belirtti. Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı Mayıs ayı sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, Ataköy-İkitelli Metro Hattı için test sürüşlerinin bugün başlayacağını dile getirdi. Metro hattı Mayıs ayı sonunda hizmete açılacak. 

İstanbul'da 6 metro hattının danışmanlık ihalesi 18 Mayıs'ta!

İBB metro yatırımlarına hız verdi. 18 Mayıs Perşembe günü 6 metro ve 1 havaray hattının danışmanlık hizmet alımı ihalesi yapılacak.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı danışmanlık ihalesi 18 Mayıs'ta!

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı Kontrollük, Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmet Alımı ihalesi 18 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 11 istasyondan geçecek metronun ön yeterlilik ihalesine 12 firma teklif vermişti.

İstanbul'un 5 yeni metrosu Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) Avrupa Yakası Raylı Sistem Müdürlüğü tarafından İstanbul'a 5 yeni metro hattı geliyor. Projeler bu yılın Mayıs ayında ihaleye çıkacak. İşte ihaleye çıkacak o hatlar...

Esenyurt City Center kamu binaları Mayıs'ta teslim edilecek!

Kamu binalarının, AVM'nin, üniversitenin ve home ofislerin yer aldığı Esenyurt City Center projesinde kamu binaları Mayıs ayında, AVM ise 19 Ağustos'ta açılacak.

Başakşehir Huzzak Tower Metro Mayıs sonunda satışta!

Ön talep toplama süreci devam eden Huzzak Tower Metro’nun resmi satışlarının mayıs sonunda başlaması planlanıyor. 30 aralık 2017’ de teslim edilmesi planlanan Huzzak Tower Metro projesinde 10.000 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Kule Evo Ankara'da teslimler Mayıs'ta!

Başkent Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Eskişehir Yolu’nda hayata geçirilen Kule Evo projesinde teslim tarihi yaklaştı. Kule Evo, Mayıs’tan itibaren sahipleriyle buluşmaya hazırlanırken, bölge de ilk home-ofis konseptiyle tanışacak.

Sultangazi Arnavutköy Metro Hattı ihalesi 28 Mayıs'a ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün ikinci kez ihaleye çıkarılan Sultangazi Arnavutköy Metro Hattı projesinin ihalesi dün yapılacaktı. Ancak ihale 28 Mayıs 2015 tarihine ertelendi. İşte yeni metro hattı ihalesinin ertelenme sebebi...

İstanbul'a 3. metro tünelinin temeli 20 Mayıs'ta atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Sanayi Mahallesi - Seyrantepe istasyonları arasına 3. metro tüneli yapımını, 20 Mayıs'ta başlatacak.

Helis Metro Ofis 2014 Mayıs'ta teslim ediliyor!

Helis Metro Ofis, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve İstanbul City Port’a yakınlığıyla da ulaşım konusunda çok cazip avantajlar sağlıyor. Helis Metro Ofis 2014 Mayıs'ta teslim ediliyor...

metro home mayıs 2017 fiyatları Haberi

metro home mayıs 2017 fiyatları

Kameroğlu İnşaat tarafından Beylikdüzü'de inşa edilmekte olan Metrohome Evleri, Mayıs 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilecek. Proje 112 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Beylikdüzü Metrohome projesi konum olarak E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. Metrohome Evleri projesinde Suites ve Residence etapları bulunuyor. 


Kameroğlu Metro Home güncel fiyatları 1+1'lerde 270 bin TL'den başlıyor. 14 blokta toplam 1.200 daire ve 130 adet ticari üniteden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. 


Kameroğlu Metrohome projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, gölet, konser alanı gibi olanaklar da olacak.


Metrohome Beylikdüzü güncel ödeme planı;

Yüzde 20 peşinat sonrasında 0,92 faiz oranı ile 120 ay, 0,88 faiz oranı ile 60 ay ödeme yapılabiliyor.


Metrohome Kameroğlu Mayıs 2017 fiyat listesi!

Residence etabı;


1+1’ler 270 bin TL

Açık mutfaklı 2+1’ler 389 bin...