05 / 05 / 2024

Metro Properties türkiyedeki arsa satışı

Metro Properties türkiyedeki arsa satışı

Türkiye'deki Metro Cash & Carry'nin sahibi Metro Properties Almanya ve Çin'den sonra Türkiye'de de mağazalarının bulunduğu bölgelerdeki arazileri farklı inşaat projeleri için satma yolunu seçti.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı açıldı!

Mega kent İstanbul'da yapımı tamamlanan Dudullu-Bostancı Metro Hattı törenle hizmete açıldı....

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan pandemi hastaneleri açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık töreninde konuştu. Erdoğan, Yeşilköy ve Sancaktepe'deki sağlık tesislerinin bayram sonuna kadar açılacağının ifade etti...

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Tünelleri tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık törenine katılıyor. Erdoğan, metro projesi ile "İstanbul'un dünya şehri özelliğini biraz daha güçlendiriyoruz" dedi...

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışması tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 istasyondan oluşacak, 24,5 kilometre uzunluğundaki Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı tünel tamamlanma törenine katıldı.

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

AKM-Kızılay Metro Hattı'nda son durum!

5 Aralık 2020'de tamamlanacak olan AKM-Kızılay Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Metro Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden devralındı...

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

İBB'den Kemal Kılıçdaroğlu'na metro yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Metrosu ile ilgili açıklamalarına cevap verdi. İşte o açıklama...

Toskana Vadisi'nin yüzde 80'i satıldı!

Emaar Türkiye, bir yıl gecikme bedeli ödedi Dünyanın en büyük 10 gayrimenkul grubu arasında yer alan Dubai merkezli Emaar Properties, Türkiye pazarına 10 yıl önce adım attı.

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

Metro Properties türkiyedeki arsa satışı Haberi

Metro Properties türkiyedeki arsa satışı

Şirket, DKY Kartal projesinin bulunduğu yerdeki arsayı DKY İnşaat'a sattı. Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer, "Kozyatağı ve Güneşli'deki mağazalarımızı değerlendirmeyi düşünüyoruz. Türkiye'de 31 mağazamız var bunların 20 tanesi bize ait" dedi. DKY İnşaat, DKY Kartal projesi için, 7 bin 500 metrekarelik Metro Toptancı Market dışında projenin yer aldığı parselin tamamını satın aldı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya "331 konutun 130'unu 1 haftada sattık"...