02 / 05 / 2024

metro turizm bayramoğlu

metro turizm bayramoğlu

Metro Turizm, büyüme hedefiyle eski MÜSÎAD Genel Başkanı ve birçok sektörde faaliyet gösteren BAB Group'un sahibi Bayram Ali Bayramoğlu ile turizm ve fınans sektörlerinde birleşme kararı aldı.

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze'de 3+1 daireler 6 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde  3+1 daireler 6 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde  yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanıyla satışlar devam ediyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi açıldı!

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi 370 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ersoy tarafından açıldı.

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Neva Grup İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neva Grup İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Bayramoğlu tarafından kuruldu.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

metro turizm bayramoğlu Haberi

metro turizm bayramoğlu

Türkiye'nin turizm ve karayolu taşımacılığında önde gelen şirketlerinden Metro Turizm, büyüme hedefiyle eski MÜSÎAD Genel Başkanı ve birçok sektörde faaliyet gösteren BAB Group'un sahibi Bayram Ali Bayramoğlu ile turizm ve fınans sektörlerinde birleşme kararı aldı. Bu kapsamda Ali Bayramoğlu 2013'te 850 milyon lira ciro hedefleyen Metro Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

'BİRLEŞME KAÇINILMAZ'

Bayramoğlu, sektörlerinde lider olup markalaşmış firmaların, hem bulundukları yerlerinden çok daha ileri gitmek, hem de uluslararası alanda pazar paylarını geliştirmek gayesiyle güçlerinin birleştirilmesinin kaçınılmaz olduğunu belirterek, "En son teknolojilerle desteklenen bilgi, birikim ve tecrübelerin akıllı rekabet ve büyüme stratejilerinde kullanılması büyük önem taşıyor"...