29 / 04 / 2024

Metrobüs bisiklet yolu

Metrobüs bisiklet yolu

Metrobüs yolundaki yeni uygulamayla artık sabah 06.00 ile 10.00 ve akşam ise 16.00 ile 22.00 saatleri arasında bisikletleri ile seyahat edenleri görebiliriz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

Kartal'da bisiklet yolu projesi hayata geçiyor!

İBB, WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ve Sağlıklı Şehirler Ortaklığı, Kartal'da yeni bir bisiklet yolu projesi için çalışmalara başladı.

Kağıthane Bisiklet Yolu projesi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ‘Kağıthane Bisiklet Yolu’ projesini yerinde inceledi. Başkan Öztekin, bisiklet yolunun 7,5 kilometre uzunluğuna sahip olacağını söyledi.

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Murat Kurum: 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 2023 yılına kadar ülke genelinde 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Bisiklet yolu yapanlara 7,5 milyon lira destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk ,toplam 7,5 milyon liralık destekle 91 kilometrelik bisiklet yolu yapılacağını söyledi...

Manisa Bisiklet Yolu Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Vestel işbirliğiyle hayata geçireceği Bisiklet Yolu Projesi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kilis'e bisiklet yolu geliyor!

KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara, kentte 25 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.Kara ile birlikte kente yapılacak yürüyüş ve bisiklet yolu için çalışma yaptı.

Metrobüs bisiklet yolu Haberi

Metrobüs bisiklet yolu

Artık metrobüs yoluna bisikletle seyahat edilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamayla metrobüs yolunda yoğun saatler dışında 1 tam geçiş ile bisikletle yolculuk yapabilinecek. 


Bisikletle metrobüs yolunda seyahat etmek isteyenlerin 06.00 ile 10.00 saatleri arasını ya da 16.00 ile 22.00 saatleri arasını tercih etmeleri gerekiyor. 


İstanbul'da hizmete giren yeni 110 İETT otobüsünde bisiklet de taşınabilecek. Bisiklet aparatlı otobüsler, Kartal-Kadıköy sahil yolu, Küçükçekmece-Eminönü sahil yolu, Sarıyer-Kabataş sahil yolundaki hatlarda hizmet verecek.




Akıllı bisiklet kiralama sistemi için tıklayınız


Kübra...