17 / 06 / 2024

Metrobüs fiyatları 2014

Metrobüs fiyatları 2014

Metrobüs İstanbul trafiği için alternatif olsa da yolcu sayısının her geçen gün artması İETT’yi farklı çözümler üretmeye zorluyor. Günde yaklaşık 800 bin yolcu taşınan hatta şuana kadar belirli iyileştirmeler yapıldı...

İstanbullular akbil yüklerken şok olacak! Fiyatlar değişti! İşte Marmaray ve metrobüste yeni ücretler...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), dün toplu taşımada yüzde 18 zam kararını açıklamıştı. Bugün ise marmaray ve metrobüs fiyatları değişti. İşte yeni zamlı ücretler...

Fortis Sinanlı 2017 Mayıs fiyatları!

İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Fortis Sinanlı projesi, Fikirtepe metrobüs durağının hemen önünde yer alıyor. Projede güncel fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü'ndeki konut fiyatlarına metrobüs dopingi!

10 yıl önce İstanbul ulaşımına nefes aldıran Metrobüs hattının Beylikdüzü'ne kadar uzatılması güzergâh üzerindeki gayrimenkullerin değerini yükseltti.

Metrobüs Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını ikiye katladı!

İstanbul’un hızlı gelişen semtleri arasında başı çeken Beylikdüzü’nde metrobüs ile konut fiyatları ikiye katlandı. Yeni yatırımlarla fiyatların daha da artması öngörülüyor…

Beylikdüzü'nde metrobüs konut fiyatlarını etkiledi!

İstanbul’un hızlı gelişen semtleri arasında başı çeken Beylikdüzü’nde metrobüs ile konut fiyatları ikiye katlandı. Yeni yatırımlarla fiyatların daha da artması öngörülüyor…

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları başladı!

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar pazartesi sabaha kadar sürecek. Haliç Köprüsü Edirnekapı-Mecidiyeköy istikametinde ana köprü beton bloklarla kesilerek anaköprü trafiği yan yola yönlendirildi.

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışması hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişi. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışmasının Cuma günü başlayacağını duyurdu.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmalarının ertelendiğini bildirdi. Açıklamada, hava şartlarının düzelmesi durumunda yeni çalışma planının kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

Haliç Köprüsü Metrobüs Yolu bakıma alınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışmasına başlıyor. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakıma alınıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunu bu gece bakıma alacak. İki gün sürmesi beklenen çalışmalar, 21 Ağustos Cuma günü 23.45’te başlayacak ve trafiğin en az yaşandığı 01.00-06.00'da gerçekleştirilecek.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakıma alınacak!

İki gün sürecek çalışmalar boyunca metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacakİstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunu yarın gece bakıma alacak.

Metrobüs yolu yenileme çalışmaları devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattı asfaltını yenileme çalışmalarına başladı.

Metrobüs fiyatları 2014 Haberi

Metrobüs fiyatları 2014

Metrobüse aşırı yoğunluğu azaltmak ve yoğunluğu farklı saatlere yaymak amacıyla belirli saatlerde metrobüse binenlere zam tarifesinden binebilecek.



Metrobüs hattında yaşanan yoğunluğu azaltmak için farklı ücret modelleri üzerinde çalışılıyor. Yoğunluğun gün içine yayılmasını sağlamak amacıyla özellikle zirve saatlerde ücretin yüksek tutulması planlanıyor.


Metrobüs İstanbul trafiği için alternatif olsa da yolcu sayısının her geçen gün artması İETT’yi farklı çözümler üretmeye zorluyor. Günde yaklaşık 800 bin yolcu taşınan hatta şuana kadar belirli iyileştirmeler yapıldı. İstasyon giriş çıkışlarına bariyer eklenerek yayaların yola inişleri engellendi. Yol kenarlarında ve istasyonlarda yayaların yoldan geçişlerini engellemek için tel örgüler yapıldı. Araçlar güzergah boyunca azami hız uyarılarıyla yönlendiriliyor. Hız limitini aşan araçlar komuta kontrol merkezinden takip edilerek araç bilgisayarları vasıtasıyla şoförler tarafından uyarılıyor. Yol bakım çalışmaları periyodik olarak yapılıyor. Yoğun...