05 / 05 / 2024

Metrobüs yolu asfalt çalışmaları

Metrobüs yolu asfalt çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştiriyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak

Metrobüs yolu yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattındaki asfaltı yenileyecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Manisa Sazoba – Beyoba Yolu'na sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba - Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Antalya Gaziler Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı Isparta karayoluna bağlayan Gaziler Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Bucak Belediyesi caddelerde sıcak asfalt çalışması başlattı!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, 23 Nisan Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek Belediye Başkan Vekili İbrahim Satılmış ve Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüşten bilgi aldı.

Antalya Konaklı Hali’ne sıcak asfalt!

Yıllardır çözülemeyen Konaklı Toptancı Hali’nin bir bölümündeki alt yapı sıkıntısı, esnafın talebiyle kısa sürede tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı olmayan bölümdeki çalışmanın ardından da sıcak asfalt çalışması başlattı

Metrobüs hattı asfaltlama çalışmalarında 2. etap başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen metrobüs yolu asfaltlama çalışmalarına 10 Nisan Pazar akşamından itibaren başlanacak. Çalışmalar akşam 23.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında yapılacak.

Gana'ya metrobüs gidiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gana'da iş adamlarına seslenerek iki ülke arasında ticaret rotası çizilmesine dikkati çekti. Erdoğan Gana'nın başkenti Akra'da kullanılabilmesi için İstanbul'daki metrobüs projesinin inceleneceğini açıkladı.

Düzce'ye metrobüs geliyor!

Düzce Belediyesi toplu taşımada metrobüs sistemine geçmek için hazırlık yapıyor. Başkan Mehmet Keleş ilk aşamada 3 adet metrobüs alınacağını daha sonra da bu sayısı 6’ya çıkaracaklarını belirtti.

Sefaköy'e yeni metrobüs yaya üstgeçidi!

Ulaşımda kaliteyi arttırmak için peş peşe projelerini hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Sefaköy’de Metrobüs’e ulaşımı kolaylaştıracak olan yeni üst geçidini hizmete alıyor.

Antalya Korkuteli'de sıcak asfalt çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’ne bağlı Tadköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Korkuteli’ne bağlı Tadköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başladı.

Bilecik Türkmeneli Caddesi sıcak asfalt ile kaplandı!

Bilecik Belediyesi tarafından Türkmeneli Caddesi üzerindeki Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) önünü sıcak asfalt ile kapladı.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Ereğli Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri hava koşullarının elverdiği süreçte sıcak asfalt çalışmasını sürdürmeye devam ediyor.

Metrobüs yolu asfalt çalışmaları Haberi

Metrobüs yolu asfalt çalışmaları

İstanbul’un ana arterlerindeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve yolcuların hızlı ve konforlu ulaşımını sağlamak için 2007 yılında hizmete alınan metrobüs hattının asfaltı yenileniyor. Günlük yolcu taşıma kapasitesi 750 binin üzerinde olan metrobüs hattının daha konforlu olmasına yönelik çalışmalar başlıyor.Çalışmalar 26 Temmuz Pazarı Pazartesiye bağlayan gece saat 23.59’da başlayacak. Çalışmalar 90 günde 4  etap halinde tamamlanacak. Asfaltlama çalışmaları süresince toplu taşımada herhangi bir aksama olmayacak.Birinci etapta Zincirlikuyu-Cevizlibağ, ikinci etapta Avcılar-Tüyap, üçüncü etapta Söğütlüçeşme-Boğaz Köprüsü ve son etapta ise Cevizlibağ-Avcılar arasında asfalt yenileme çalışmaları tamamlanacak.


ÇALIŞMALAR 23.00-05.00 ARASI YAPILACAK

Asfaltlama çalışmaları gece saat 23.00 ile sabah 05.00 arasında yapılacak. İşlerin daha hızlı ilerlemesi için ileri teknoloji ürünü katkılar kullanılacak lokasyonda,  kademeli olarak E-5’de her iki yönde bir şerit daraltılarak ulaşım sağlanacak.Metrobüs hattı çalışmaları İstanbul...