29 / 05 / 2024

metrobüse yakın konutlar

metrobüse yakın konutlar

Metrobüs, metro ve Anadoluray projeleri bölgede metrekare fiyatlarını 5 yılda bin liradan 5 bin liraya çıakrdı. Emlak uzmanları gelecek 3 yıl içinde metrekare fiyatlarının 10 bin lirayı zorlayacağını öngörüyor

Dolar tarihi rekora yakın seyrediyor! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları

Seçim öncesi dolar/TL kuru yükselişini hızlandırarak tarihi rekora yakın seyrediyor. Peki Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları.

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

Murat Kurum: 300'e yakın millet bahçesi yaptık!

Yaptıkları tüm inşa faaliyetlerinin, konutların, iş yerlerinin, kamu binalarının sıfır atık uyumlu, yalıtımlı, enerji verimli, akıllı ve çevreci binalar olduğunu belirten Kurum, ayrıca şehirlere nefes aldıran 300'e yakın millet bahçesi yaptıklarını belirtti.

Ekrem İmamoğlu: Yoksul vatandaşlarımıza 2 bine yakın konut üreteceğiz!

23 Haziran'da yeniden gerçekleşecek olan İBB Başkanlığı seçimi için CHP tarafından yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, "Fikir projelerine harcanan 226 milyon TL ile yoksul vatandaşlarımız için 2 bine yakın sosyal konut üreteceğiz'' dedi.

Ken Griffin işine yakın olsun diye ABD’nin en pahalı evini aldı!

İstanbullular işe gitmek için metrobüs metro takla atıyor. Sabahın erken saatlerinde yollara düşüyor. Ancak ABD'li ünlü yatırımcı Ken Griffin işine yakın olduğu gerekçesiyle ABD'nin en pahalı evini 238 milyon dolara satın aldı...

Teslimi yakın projeler riskten kaçan alıcının radarında!

Konut seçiminde teslimat tarihi artık daha belirleyici hale geldi. Riskten kaçan alıcı teslimi yakın projeleri tercih ediyor...

3. havalimanı yakınına 10 bin konutluk yeni şehir kuruluyor!

Kanal İstanbul ile birlikte her iki yanda yeni şehirler kuracaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni havalimanının yakın bir mesafesine yaklaşık 10 bin konutluk bir yer kuruyoruz ki oranın personelinin gidiş gelişini zora sokmayalım ve orada da zemin artı 4 konutları yapalım" dedi

Metro ve metrobüse yakınlık konut fiyatlarını nasıl etkiliyor?

Colliers Türkiye tarafından hazırlanan 2018 yılı 1. çeyrek gayrimenkul ve ofis piyasası genel bakış raporu bugün açıklandı. 

En çok metroya yakın evler tercih edildi!

Yapılan araştırmaya göre metroya yakın olan konutlar daha çok tercih ediliyor. Satılık daire arama oranı yüzde 55'den yüzde 60'a kadar çıktı.

metrobüse yakın konutlar Haberi

metrobüse yakın konutlar

İstanbul'un en hızlı büyüyen ilçelerinden olan Kartal-Pendik ve Maltepe'de gelir düzeyi artmasıyla konut talebide yükseldi. Yakın zamanda hayata geçmesi bildirilen metrobüs, metro ve Anadoluray gibi projelerle bölgede daha fazla hareketlenme söz konusu olacak gibi. 


Pendik-Kartal-Maltepe'de konut projeleri talep doğtulrusunda artmaya başladı. Bu bölgede arazi fiyatlarının uygun olması projeler için uygun arazilerin olması inşaat firmalarına daha fazla olanak sunuyor. Kentsel dönüşüm bölgesi ilan edilen bölge bu vesile ile de hareketlenmeye başladı.


Kartal'da yer alan Adalet Sarayı ise hareketlenmelerin başında geliyor. Bunun dışında bölgede hastanelerin, üniversiteler, okulların ve otellerin yapılması ise bölgenin dikkat çekmesinde önemli bir faktör olarak yer aldı. Bölgenin Sabiha gökçen Havalimanı'na yakınlığı, TEM ve E-5 gibi ulaşım akslarına yakın oluşu ise Kartal ve çevresi için otel ve konut projelerini çekecebilecek...