01 / 07 / 2024

metroda bayan makinist varmı

metroda bayan makinist varmı

Yolcuların kadın sürücü gördüklerinde çok şaşırdıklarını dile getiren Gülay Cin, "Yolcular önce şaşırıyor, sonra beni tebrik ediyor. 'Sonunda bu mesleği de elimizden aldınız' diyenler de oluyor." diye konuştu.

Majalat United Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Majalat United Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayan Hallom tarafından kuruldu.

A101’de indirim günleri! Bayan Jakarlı Süpersoft Mont 139 TL! İşte A101 9 Şubat 2023 indirim kataloğu!

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirleri A101, 11 Şubat’a kadar sürpriz indirimler sunuyor. İşte A101 9 Şubat 2023 Aktüel Kataloğu…

BİM'de KUBA elektrikli bisiklet 8.999 TL, Ören bayan ip 39 TL! BİM aktüel kataloğu 11 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM 11 Kasım 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki BİM'de bu hafta neler var? BİM aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 11 Kasım BİM kataloğu fiyat listesi...

Sofistike bir şıklık arıyorsanız, bakmanız gereken yer Zara! 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Moda tutkunlarının, şık giyinmeyi sevenlerin, her daim havalı görünmeyi sevenlerin uğrak yeri olan Zara’da çok satan trend ürünleri belirledik. Zara’nın bayan katagorisindeki çok satan paraçaları sizin için bir araya getirdik. Işte Zara çok satanlar 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Adana'ya metro müjdesi!

Kentteki yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çarenin metroda olduğunu, projenin onaylanmasıyla beraber 300 milyon dolar kredi alacaklarını ve metro projesini başlatacaklarını söyledi.

Son dakika haberi! Borcunu yapılandırana ek maliyet yok!

İş dünyasında, milyonlarca şirketi kapsayan "işletme kayıtlarının düzeltilmesi, matrah ve vergi artırımı, stok düzeltme bayanı, kasa-ortaklar cari hesaplar düzeltmeleri, işletme aktifindeki taşınmazların kayıtlı değerinin yükseltilmesi" düzenlemeleriyle derin nefes aldı.

Çocuklar mirastan mahrum bırakılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir tanıdığımız bayan, eşi vefat eden bir beyle evlendi. Birikimleri ile daire satın aldılar. Eşinin vefatından sonra dairenin eşinin tarafına kalmasını istememektedir. Eşi de onay vermektedir. Bu durum nasıl güvence altına alınabilir?' sorusunu cevapladı.

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayan Alaghawani tarafından kuruldu.

New York’ta metroda yaşayan evsizler tartışması!

New York’ta koronavirüs sonrasında yeniden ekonomiyi açmak için alınacak ek önlemlerle ilgili tartışmalar sürerken kentin evsizlerle ilgili sorunu yeniden gündeme geldi.

Monopoly'nin yeni versiyonu Bayan Monopoly çıktı!

Dünyaca üblü arsa alım-satım ve yatırım oyunu Monopoly'nin 'kadınların daha avantajlı olduğu' yeni bir versiyonu yayınlandı...

Vasiyetnamenin geçerliliği kesin midir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Hiç evlenmemiş bir bayanım. Anne ayrı soğuk ilişkileri olan kardeşlerim var. Mirasımı resmi vasiyetname ile öz kardeşlerime bırakabilir miyim? Vasiyetname geçerliliği kesin midir?' sorusunu yanıtladı.

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı kazandıklarını gayrimenkule yatırıyor!

Dünya şampiyonu olan Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı’nın Kaptanı Gürkaynak, kazandıkları paralarla gayrimenkul ve altın aldıklarını söyledi.

metroda bayan makinist varmı Haberi

metroda bayan makinist varmı


Kısa süre önce yolcu taşımaya başlayan 21,7 kilometre uzunluğundaki Otogar-Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı, bayan makinistleri ile dikkat çekiyor. Saatte 111 bin yolcu taşıyabilen hat, 5’i hafif metro olmak üzere, 11’i metro kısmında 16 istasyon bulunuyor. 


Başakşehir Depo bölgesinde bulunan 'Kirazlı Metro Hattının Kumanda Merkezi' 14 personeliyle 7/24 çalışıyor. Metrolar 556 kamera ile mevcut istasyonları izliyor ve trenlerin sevk, idare, bakımını yapıyor, aksaklıklara anında müdahale ediyor. Kirazlı Metro Hattı Kumanda Merkezi’nin İşletme Amiri olan Tamer Beder, "Tüm alanların kontrolü, yolcuların giriş, çıkışları araçların iniş, çıkışları takip ediliyor. Herhangi bir olay halinde merkezdeki ekibimiz olayın içeriğine göre dış bilimlere (polis, ambulans, itfaiye) ile irtibata geçebiliyor. Kumanda Merkezi’nde çalışan personel 5-6 aylık hizmet içi eğitimlerini tamamladıktan ve sınavları geçtikten sonra göreve başlıyorlar." bilgisini verdi....