02 / 05 / 2024

metronun sabiha gökçene katkısı

metronun sabiha gökçene katkısı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ( İSG ) Genel Müdür Yardımcısı Berk Albayrak, ikinci pistin ihaleye çıktığını ve ilk kazmanın yaz mevsimi başında vurulacağını söyledi....

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sabiha Gökçen Havalimanı satılacak mı?

Yeni kaynak bulmakta zorlanan AKP, son olarak gözünü İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’na dikti.

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi açıldı!

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın pistinde göçük!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün gece saatlerinde pistte göçük meydana geldi. 2015 yılında da pistte bir çatlak meydana gelmişti.

Sabiha Gökçen Havalimanı-Viaport Metro Hattı ihalesi 25 Kasım'da!

Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport Metro Hattı işi ihaleye çıktı. 7 kilometre planlanan Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport Metro Hattı projesinin ihalesi 25 Kasım'da yapılacak...

Kaynarca-Sabiha Gökçen metrosu 2018'de tamamlanıyor!

Mart 2015’te çalışmalarına başlanan Kaynarca -Sabiha Gökçen metro hattı Hastane, Şeyhli, Kurtköy ve havaalanı olmak üzere 4 istasyondan oluşacak. 28 Şubat 2018 yılında tamamlanması öngörülen metro hattı günlük 90 bin yolcuyu taşıyacak.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı 2018'de tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul'da trafiği rahatlatmak amacıyla yürüttüğü projeler arasında yer alan Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı sözleşmeye göre metro hattı, Mart 2018'de tamamlanacak.

Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na 46 dakikada varılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı tamamlandığında Kadıköy`den Sabiha Gökçen Havalimanı`na 46 dakikada varılabileceğini belirtti.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Mart 2018'de tamam!

Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını açıkladı. Hat, 2018de tamamlanacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası kaç dakika olacak?

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arasını 46 dakikaya düşürecek metro hattının yapımı için ihale gerçekleştirildi.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 13 dakikaya iniyor!

Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Kaynarca - Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı 2018 Mart ayında tamamlanacak. Metronun tamamlanmasıyla birlikte Kaynarca’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakikada ulaşılacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 46 dakikaya inecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını belirtti.

metronun sabiha gökçene katkısı Haberi

metronun sabiha gökçene katkısı


İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG) Genel Müdür Yardımcısı Berk Albayrak, ikinci pistin ihaleye çıktığını ve ilk kazmanın yaz mevsimi başında vurulacağını söyledi.


Albayrak, Kocaeli’ndeki basın mensuplarına İSG’deki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Albayrak, ikinci pistin ihaleye çıktığını belirterek, “Bu yaz başında ise ilk kazma vurulacak. Pist 2 ya da 2 buçuk senelik bir zamanda tamamlanacak. 3 bin 500 metre uzunluğunda 60 metre genişliğindeki piste paralel taksi yollar yapılacak. Birinci ve ikinci pistin arasında bin 100 metre mesafe olduğu için bu 2 havaalanı anlamına geliyor.” dedi.


Albayrak, raylı sistemin havaalanının gelişmesine büyük ölçüde katkıda bulunacağının altını çizdi. Albayrak, “Marmaray ve Kadıköy sahil metro hatlarından bize yolcu akacağını düşünüyorum. Havaalanına yatırımlar altın değerinde. Avrupa’daki havaalanlarının çoğuna raylı sistem giriyor. Bu sistemden sonra bölgenin...