12 / 05 / 2024

Metropol Rezidans projesi

Metropol Rezidans projesi

Metropol Rezidans projesi kapsamında yer alan bloklardan Kule bloğu önümüzdeki hafta satışa çıkacak...

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Metropol İstanbul projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

17 soruda Asistanbull Rezidans projesi!

Asistanbull Rezidans projesinde toplamda 91 adet daire yer alıyor. İşte 17 soruda Asistanbull Rezidans projesi...

Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi!

2018 yılı Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşeceği Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi 1,5 ay içerisinde satışa sunulacak.

Beyler İnşaat'tan Bey Rezidans projesi geliyor!

Esenyurt Bey Rezidans projesi Beyler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Bey Rezidans projesinde toplam 290 daire yer alıyor.

14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi!

Sur Yapı Mirage Rezidans nerede yükseliyor? kime ait? alanı kaç metrekare? teslimler ne zaman yapılacak? İşte 14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi...

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi!

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi Adalar manzarasına sahip 140 daireden meydana geliyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerine yapılıyor olan DKY Sahil Rezidans projesi denize sıfır konumda bulunuyor...

Kastamonu KASKİ otel, AVM, rezidans projesi genişletilecek!

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi!

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta bulunan projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans projesi!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Bulvar Rezidans projesi TEM Otoyolu'na ve Kanal İstanbul'a yakın mesafede bulunuyor. Proje Bulvar İstanbul İş Ortaklığı imzası ile yükseliyor.

AcarBlu Rezidans projesi Beykoz'da inşa edilecek!

AcarBlu Rezidans projesi, Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından Beykoz'da yükseliyor. 1 ay önce satışa çıkan projede yer alan daireler 2016 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek.

Metropol Rezidans projesi Haberi

Metropol Rezidans projesi



Varyap ve Gap İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği Metropol İstanbul projesi kapsamında kule bloğu önümüzdeki hafta satışa çıkıyor. İçerisinde 400 metre uzunluğunda lüks bir alışveriş caddesi olacak Metropol İstanbul projesi; Ataşehir'de yer alıyor. 


İstanbul’da yaşam standartını yükselten Metropol İstanbul’da yükselecek olan kule ile Avrupa’nın en yüksek yapılarından biri tüm ihtişamı ile İstanbul’u selamlayacak.


Hayattan beklentisi en üstte olanlar için İstanbul’un zirvesinde bir yaşam başlayacak. 7 tepeli şehir İstanbul’a yakışır Metropol Kule ile İstanbul, yükselmeye devam edecek.


Metropol İstanbul'da yer alan kule bloğunun henüz detayları belli olmadı ancak rezidans bloklarında stüdyoların alanları 44 ila 87 metrekare ve fiyatları 340 ila 618 bin TL; 1+1'lerin alanları 61-132 metrekare; 2+1'lerin alanları 74-164 metrekare; 3+1'lerin alanları 153-212 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Varyap-Gap ve Emlak Konut'un hayata geçirdiği Metropol İstanbul Rezidans'ta yer...