02 / 05 / 2024

Metropolitan İstanbul

Metropolitan İstanbul

Yatırım ve konsept danışmanlığı Londra Merkezli API Invenstment tarafından yürütülen Metropolitan İstanbul Kule’de 5 yıldızlı lüks hotel dairelerinde son 1+0 daireler sahiplerini bekliyor. Bu özel dairelere sadece 1400 USD’den satışa sunuluyor...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Metropolitan Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropolitan Global İnşaat Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye ile bugün Uğur Tunç, Tolunay Yıldız, Orhan Yıldız, Özbet Yıldız ve Köksal Cengiz ortaklığında kuruldu. 

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Advantage Properties International'dan Hotel Apartments sistemi!

ULUSLARARASI emlak ve gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak 2005 yılında Londra'da çalışmalarına başlayan API Türkiye'de Metropolitan İstanbul Kule, Prime Tower gibi projelere 'Hotel Apartments' sistemini uyguluyor..

Metropolitan İstanbul’da son 1+0 daireler satışta!

Yatırım ve konsept danışmanlığı Londra Merkezli API Invenstment tarafından yürütülen Metropolitan İstanbul Kule’de 5 yıldızlı lüks hotel dairelerinde son 1+0 daireler sahiplerini bekliyor. Bu özel dairelere sadece 1400 USD’den satışa sunuluyor...

Metropolitan Kule'de örnek daire hazır!

Dünyaca ünlü yapılara imza atan Falah Al-Salman'ın mimari çalışmalarını üstlendiği Metropolitan Kule'de örnek otel daireleri hazır. Şafak inşaat, tarafında hayata geçirilen özel projede metrekare fiyatları 1.400 dolardan başlıyor.

Metropolitan'da örnek daire hazır!

Yatının ve konsept danışmanlığı Londra merkezli API Investments tarafından yürütülen Metropolitan Kule 5 yıldızlı lüks bir otel gibi işletilecek otel dairelerinden oluşuyor. Metropolitan'da örnek daire hazır.

Metropolitan İstanbul Haberi

Metropolitan İstanbul

Yatırım ve konsept danışmanlığı Londra Merkezli API Invenstment tarafından yürütülen Metropolitan İstanbul Kule’de 5 yıldızlı lüks hotel dairelerinde son 1+0 daireler sahiplerini bekliyor. Bu özel dairelere sadece 1400 USD’den başlayan metrekare fiyatlarla sahip olun!


İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde yükselen Wish Projesi icerisinde yer alan Metropolitan İstanbul Kule, Türkiye’de son yıllarda rağbet görmeye başlayan Hotel Apartments konseptiyle yükseliyor. Avrupa yakasının otel sorununa çözüm olarak tasarlanmış lüks dairelerden oluşan Metropolitan İstanbul Kule 5 yıldızlı lüks bir hotel gibi işletilecek 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde otel dairelerine sahip. Daire büyüklüklerinin 40 metrekareden başladığı Metropolitan İstanbul Kule’de 1+0 daireler hem fiyat olarak hem hotel dairesine sahip olmanın verdiği ayrıcalıkla sizleri bekliyor. 


Metropolitan İstanbul Kule ayrıcalıkları içerisinde; fitness, toplantı salonları, çocuk oyun alanları, açık...