02 / 05 / 2024

Metrowin Tower ofis alanları

Metrowin Tower ofis alanları

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'ıuıı bir diğer projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Socar Tower'a en iyi ofis ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Y kuşağının aradığı ofis Regnum Sky Tower’da!

Ankara’da “mutlu ofis” konsepti ile hayata geçirilen Regnum Sky Tower, Y kuşağının iş yaşamındaki tüm bu beklentilerine karşılık veriyor.

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Metrowin Tower ofis fiyatları!

Metrowin Tower ofis fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Metropolist Yapı imzası ile inşa edilen proje 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Regnum Sky Tower'da ofis tanımı değişiyor!

Başkentin 'mutlu ofis' mottosuyla yola çıkarak iş dünyasının en dikkat çekici projesi olan Regnum Sky Tower, 'iş ve yaşam merkezi' kurgusuyla ofis tanımını değiştiriyor; sosyal yaşamı çalışma hayatına entegre ediyor.

Ankara'da mutlu ofis konsepti: Regnum Sky Tower!

Ankara'da Konya Yolu üzerinde hızla yükselen Regnum Sky Tower, Ankara'da bir ilk olan mutlu ofis konseptiyle adeta "işe ev" getirmenin yolunu açıyor.

Regnum Sky Tower mutlu ofis konseptiyle dikkat çekiyor!

Ankara'da Konya Yolu üzerinde hızla yükselen Regnum Sky Tower, Ankara'da bir ilk olan mutlu ofis konseptiyle adeta "işe ev getirmenin" yolunu açıyor.

Metrowin Tower ofis alanları Haberi

Metrowin Tower ofis alanları

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'ı bir diğer projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan  oluşuyor. 


Projede, 92 adet 165 ile 130 metrekare aralığında değişen 5 farklı tip ofis bulunuyor. Ayrıca 41 ile 331 metrekare aralığında değişen toplamda 2 bin 55 metrekare alana sahip birleştirilebilir 10 adet mağaza/dükkan yer alıyor. 


Takvim 


Pendik Metrowin Tower adres bilgileri: Yeşilbağlar Mh. E-5 Yolu Üzeri Pendik / İSTANBUL


Pendik Metrowin Tower satış ofisi iletişim:

Telefon: 0 (216) 353 39 99

Web Adresi: