05 / 05 / 2024

metruk binalar yıkılıyor

metruk binalar yıkılıyor

Gençleri ve çocukları uyuşturucu tehlikesinden uzak tutmayı hedefleyen Mamak Belediyesi, atıl durumda bırakılan ve vatandaşların yoğun şikâyeti ile kirliliği de oluşturan metruk yerlerin yıkımına hızla devam ediyor.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

İstanbul Çatalca'daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

İstanbul Çatalca'daki Hallaçlı, Aydınlar ve Karamandere mahallelerinde yer alan ruhsatsız binalar yıkılıyor...

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Avcılar'da hasarlı binalar yıkılıyor!

Avcılar'da 1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde hasar gören yapılar yıkılıyor. Tahliye kararı alınan binaların doğalgaz, elektrik ve suları kesildi.

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor! 

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Marmaris'te imara aykırı binalar tek tek yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında imara uygun olmayan yapılar yıkılıyor. Ekipler, yapı kayıt belgesi iptal edilen ve hukuki süreci tamamlanan bir yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ilçede tehlike yaratan metruk binaların yıkımına devam ediyor. İlçe genelinde bu sene 193 metruk bina yıkıldı.

Mamak'ta metruk binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Ankara Mamak Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımına da devam ediyor. 

Marmaris'te imara aykırı binalar yıkılıyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen yapılar yıkılıyor.

metruk binalar yıkılıyor Haberi

metruk binalar yıkılıyor

Ülke çapında uyuşturucu ile mücadele kapsamında metruk yapıların yıkılması ve halkın huzuru için gerekli çalışmaların Mamak'ta da tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, son üç yılda ilçede 798 virane yapı ile 765 kamusal alanda ve 2587 adet de kentsel dönüşüm alanlarında olmak üzere 4150 gecekondunun yıkıldığını söyledi. Kötü görünümünün ortadan kaldırılmasının yanı sıra uyuşturucu ile mücadele konusunda da virane yapıların yıkılmasıyla önemli aşama kaydettiklerini belirten Akgül, Ocak ayından itibaren 290 adet metruk yapının yıkıldığını ve 100 sahipsiz viranenin de tespitinin yapıldığını kaydetti. 


En büyük görev "Harita mühendisi, yapı denetim amiri ve inşaat teknikerinden oluşan ekip tarafından, kentsel dönüşüm projelerinin uygulandığı alanlar, virane yapılar ve kamusal alanlar başta olmak üzere tespit edilen metruk yapıların 3194 sayılı İmar...