05 / 05 / 2024

Metsan Nexus iç mekan tasarımı

Metsan Nexus iç mekan tasarımı

Metsan Nexus’un iç tasarımını üstlenen Metsan Mimari Tasarım, bu alanda dünyanın önde gelen isimlerinden biri olan ünlü tasarımcı Eric Kuster ile işbirliği yapıyor.

Metsan Nexus'u sıkıntıya götüren süreç!

İstanbul'un önemli karma projelerinden Metsan Nexus projesini gerçekleştiren Metsan İnşaat konkordato için Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne müracaat etti…

Metsan Nexus’un iç tasarımı Eric Kuster'e emanet!

Metsan Nexus’un iç tasarımını üstlenen Metsan Mimari Tasarım, bu alanda dünyanın önde gelen isimlerinden biri olan ünlü tasarımcı Eric Kuster ile işbirliği yapıyor.

Metsan Nexus Kartal’da lokasyon avantajları ile ön plana çıkıyor!

Deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 17 katlı dairesel kuleden oluşacak Metsan Nexus, sağladığı lokasyon avantajlarıyla yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi görüyor.

Metsan Nexus'un tasarımına Daniel Libeskind imzası!

Kentsel dönüşümün Kartal 'daki önemli yapılarından biri olan Metsan Nexus projesinde çalışmalar hız kesmiyor. Firmanın Kartal'da inşa ettiği Metsan Nexus projesinin mimari tasarımında Daniel Libeskind imzası yer alıyor...

Metsan Nexus Kartal fiyatları!

Metsan Nexus projesinde peşinatsız ödeme yapılıyor. 430 tane daireden oluşan projedeki dairelerin alanları 52 - 238 metrekare arasında değişiyor. İşte Metsan Nexus Kartal fiyatları..

Kartal Metsan Nexus'ta 1 milyon 60 bin TL'ye 3+1!

Kartal Metsan Nexus projesi Metsan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiyor. Projede dairelerin alan büyüklükleri 51 metrekare ile 238 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

​Metsan Nexus Kartal'da 360 bin 592 TL'ye! 4 farklı ödeme seçeneğiyle!

İstanbul Kartal ilçesinde yükselen Metsan Nexus projesi alıcılarına birden fazla ödeme seçeneği sunuyor. Metsan Nexus projesi daire satış fiyatları 360 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor.

Metsan Nexus özellikleri!

Metsan Nexus projesinde satış süreci hızla devam ediyor. Peşinatsız ödemelerin yapılabildiği projede daireler 292 bin 447 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Metsan Nexus özellikleri...

Metsan Nexus 25. Kata ulaştı!

Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile güç birliği yapan Metsan, İstanbul’un yıldızı parlayan ilçesi Kartal’da gerçekleştirdiği karma proje Metsan Nexus ile dünya standartlarında bir yaşam alanı sunuyor.

Metsan Nexus iskele kazansında iskeleden ölüme 15'er yıl istendi!

YAKACIK’ta ‘Metsan Nexus’ blokları inşaatının 16’ncı katında çalışırken iskele çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı. Metsan Nexus iskele kazansında iskeleden ölüme 15'er yıl istendi.

3 işçinin ölümünde Metsan Nexus'un sahiplerine hapis istemi!

Kartal'da 16 katlı bir inşaatın en üst katında çalışırken iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 3 işçinin ölümünde Metsan Nexus'un sahiplerine hapis istemi geldi.

Metsan Nexus satış ofisi!

Metsan Nexus satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerin 2015 yılının sonunda yapılması planlanan Kartal Metsan Nexus projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks dairelerden meydana geliyor

Metsan İnşaat Metsan Nexus!

Kartal'da Metsan İnşaat tarafından inşa edilen ve içinde Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinin olduğu Metsan İnşaat Metsan Nexus teslimleri 2015 yılında yapılacak.

Metsan Nexus iç mekan tasarımı Haberi

Metsan Nexus iç mekan tasarımı

Metsan İnşaat’ın, Kartal’ın çehresini değiştirecek yeni karma projesi Metsan Nexus’a dünyaca ünlü bir isim daha imzasını atacak. Metsan Nexus Projesi’nde dünyanın en ünlü mimarları arasında gösterilen Daniel Libeskind ile güç birliği yapan Metsan İnşaat’ın bünyesinde faaliyet gösteren Metsan Mimarı Tasarım, projenin iç tasarımı için bu alanda dünyanın önde gelen isimlerinden Eric Kuster ile anlaştı. 


Metsan ile çok özel işlere imza atıyoruz

İşbirliğine ilişkin görüşlerini paylaşan Eric Kuster, “En sevdiğim şehirlerden biri olan İstanbul’da Metsan İnşaat projesinde otel imkanları sağlayan kaliteli ve zamansız malzemeler kullanıyorum. Konforlu, kullanışlı ve ferah yaşam alanları oluşturuyorum. Mekanları müşterilerin istekleri doğrultusunda kişiselleştirebilmek için yakın tonlarda nötr renkler kullanıyorum. İstanbul’dan sonra yine Türkiye’nin en güzel yerlerinden Bodrum’da Metsan Nexus ile ortaklık içindeyiz. Metsan Mimari’nin tecrübesi ve uzmanlığı ile...