27 / 04 / 2024

meva şehir protokol anlaşması 

meva şehir protokol anlaşması 

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Mevaşehir'den ilk evini alanlara büyük fırsat! 1,99 oranla 120 ay vade!

Ünsal Group imzası ile hayata geçirilen Meva Şehir projesinde 1,99 oranla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 1.800 konutluk dev projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Eskişehir’de deprem riskine karşı 22 bin bina incelendi! Sıra 28 bin binada!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda üç belediye ile TMMOB İnşaat Mühendisleri arasında imzalanan protokol masaya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesince verilen bilgilendirmede Eskişehir’de 22 bin binanın incelendiği ve incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Ünsal Group tarafından Ankara'da inşa edilen Meva Şehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Eskişehir'de kentsel dönüşüm atağı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleriyle birlikte bir kentsel dönüşüm protokolü imzalandı. Bu protokole göre Eskişehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları öncelikle planlanacak. Dönüşümde öncelik Odunpazarı ve Tepebaşı'na verilecek.

Meva Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Üstün, Cenk Çetin ve Mehmet Şahin ortaklığında kuruldu.

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meva Eda Özmen ve Uğur Saraç ortaklığında kuruldu.

Meva Şehir'de öncelik sağlamlık ve deprem güvenliği!

Doğal afetler ve pandemi süreci insanların konut tercihlerinin değişmesine sebep oldu. Ülke olarak yaşadığımız acı deprem felaketlerinin yanı sıra Kovid-19 salgını da konut alırken dikkat ettiğimiz önceliklerimizi büyük oranda etkiledi. 

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Emek Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı için ihale süreci başlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emek Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nın, yapımını üstlenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devrine ilişkin protokolün imzalandığını açıkladı...

Kanal İstanbul protokolünün iptali istemiyle açılan dava reddedildi!

İstanbul 8. İdare Mahkemesi, meslek odaları tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığınca düzenlenen Kanal İstanbul'a ilişkin iş birliği protokolünün iptali istemiyle açılan davayı reddetti...

meva şehir protokol anlaşması  Haberi

meva şehir protokol anlaşması 

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen 6 bin konutluk Meva Şehir projesi için protokol imzaları atıldı. 

2020 yılında Türk inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Ünsal Group’a başarılarından dolayı Özbekistan hükümeti tarafından 280 dönüm arazi tahsis edilmişti. Ünsal Group Özbekistan hükümetinden gelen davet üzerine hazırladığı 6 bin konut, otel, alışveriş merkezi ve ofis kulelerinden oluşan bir karma yaşam projesiyle beğeni toplamıştı. Bu başarılı projesinden dolayı Özbekistan yatırımlarına davet amaçlı Türkiye’ye gelen Khorezm Valisi Farhod Ermanov, Ünsal Group’u da ziyaret etti. 

Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal ile görüşen vali, karşılıklı yapılacak yatırımlarla Türk-Özbek ilişkilerinin güçlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. Türkiye ile birlikte işbirliği ve yatırım yapmak için birçok ziyaret gerçekleştirdiğini de ifade eden Özbek vali,...