02 / 05 / 2024

mevlana caddesi cephe sağlıklaştırma çalışması

mevlana caddesi cephe sağlıklaştırma çalışması

Şehir genelindeki tarihi eserleri restore ederek gelecek kuşaklara aktırma adına önemli projeler yürüten Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki yapıların tarihi dokuya uygun hale getirilmesine yönelik çalışmalar da yapıyor.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B) İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi İle TEM Otoyolu Arasında Kalan 38,25 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Osmangazi Hisar İçi'nde tarihsel dönüşüm başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, “Yaşayan Tarih Hisar İçi” projesinin ilk ayağı olan Oruçbey Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi kapsamında başlattığı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tarihi bölgede diğer kurumlarla ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında elektrik ve telefon kabloları yer altına al

Nilüfer Özlüce'de cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak!

Nilüfer Belediyesi’nin hazırladığı yeni projeyle Özlüce Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki işletmeler, cephe sağlıklaştırması yapacak. 

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Kocaeli'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ‘’Güzel Evim, Güzel Kentim Projesi’’ kapsamında şimdi de İzmit Hafız Binbaşı Caddesi’nde cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Zile Amasya Caddesi'nde sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Zile Belediyesi tarafından hazırlanan ‘’Amasya Caddesi Sokak Sağlıklaştırması’’ projesi kapsamında 17 konakta cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak.

Kırşehir'de cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kırşehir BelediyesiCacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesi'ndeki binalarda cephe iyileştirme çalışması başlattı.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

Gaziantep Korutürk Caddesi'ne 1,8 milyonluk yenileme!

Gaziantep Cephe ve Kentsel Düzenleme Tasarım Projesi son sürat devam ediyor. Proje kapsamında Korutürk Caddesi de yenilendi.

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

mevlana caddesi cephe sağlıklaştırma çalışması Haberi

mevlana caddesi cephe sağlıklaştırma çalışması


Şehir genelindeki tarihi eserleri restore ederek gelecek kuşaklara aktırma adına önemli projeler yürüten Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki yapıların tarihi dokuya uygun hale getirilmesine yönelik çalışmalar da yapıyor.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mevlana Kültür Vadisi Projesi kapsamında Konya merkezde ve Yeni Büyükşehir Yasası ile şehir genelinde sürdürdükleri tarihi eserlerin restorasyonu konusunda önemli mesafe aldıklarını ve örnek olduklarını belirtti.


Konya genelinde 50’den fazla cami, medrese, han, hamam ve türbenin restorasyonunu yaptıklarını hatırlatan Başkan Akyürek, “Mevlana Kültür Vadisi projeleri içinde yapmakta olduğumuz en önemli çalışmalardan biri de Tarihi Bedesten Projesi. Bedesten’de 2 bin 687 binayı restore ettik. Mevlana Çarşısı ile Eski İstanbul Caddesi’nden Mevlana tarafındaki bölümde daha büyük bir proje yürüttüğümüz için orada cephe düzenlemesi yapmamıştık. Bu yıl orada da kararlar...