20 / 05 / 2024

Mevlana-Ulus Hümahatun evleri

Mevlana-Ulus Hümahatun evleri

Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçiren Yıldırım Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Bursa Mevlana'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından riskli yapıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve güvenli yapılaşmanın sağlanması için Mevlana Ulus Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı.

Bursa Hümahatun Evleri teslim edildi!

Yıldırım Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm marifetiyle Mevlana ve Ulus Mahallelerinde inşa edilen Hümahatun Evleri, gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona gelindi!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettiği Hümahatun Evleri’ndeki 130 konut 10 Temmuz’da hak sahiplerine teslim edilecek.

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

Bursa Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana-Ulus bölgesinde kendi öz kaynaklarıyla inşa ettiği 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alandan meydana gelen Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor. 

Yıldırım Çınarönü'nün geleceği masaya yatırıldı!

Mevlana, Ulus, Arabayatağı, Yavuzselim, Çınarönü ve Hacivat mahallelerinde yapılan imar planı değişikliği sonrası Çınarönü Mahallesi'nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Mevlana-Ulus Hümahatun projesi görücüye çıktı!

Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçiren Yıldırım Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor.

Yıldırım'ın kentsel dönüşümünde yeni aşama başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 150 bin kişinin yaşadığı Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinde yeni aşamaya gelindiğini aktardı.

Mehmet Özhaseki'den Mevlana-Ulus dönüşümüne tam not!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Mevlana-Ulus kentsel dönüşüm projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Bakan Özhaseki, Yıldırım'ın dönüşüm üssüne tam not vererek, Başkan İsmail Hakkı Edebali'yi tebrik etti.

Avanos TOKİ Evleri'nde çalışmalar hızlanacak!

Avanos TOKİ Evleri'nide yer alan 33 binadan 12’si şimdiden yükseldi, çalışmaların bayramdan sonra hızlanması planlanıyor.

Mevlana-Ulus Hümahatun evleri Haberi

Mevlana-Ulus Hümahatun evleri

Yıldırım Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmalarını südürüyor. Yıldırım Belediyesi’nin prestijli projesi olan Mevlana-Ulus kentsel dönüşüm alanında çalışmalar hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre projenin 55 hektarlık inşaat alanında dört blok olarak yükselen 1. etap çalışmaları dwvam ediyor.


Mevlana-Ulus Hümahatun projesinin örnek dairesinde incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Standartları yüksek, depreme dayanıklı, nitelikli ve sağlıklı binalarımız yükseliyor. 2018’de anahtar teslimini yapacağımız dairelerin örneğini vatandaşlarımızın gelip görebilmeleri için hazırladık. Dairelerin içerisinde kullanılan bütün malzemeler şartnamede olduğu gibi en lüks malzemelerden oluşuyor. Hak sahibi olan vatandaşlarımız örnek daireyi incelemeye davet ediyorum” diye açıklamalar...