29 / 04 / 2024

mevlana vadisi nerede

mevlana vadisi nerede

Erzurum'un Yenişehir semtinde yaptırılan Mevlana Vadisi tamamlandı. Yenişehir'in gözde mekanlarından biri olan Mevlana Vadisi, Çat Yolu'nu Palandöken ilçesine bağlayan Mevlana Caddesi'nin sağ tarafındaki alan üzerinde inşa edildi....

Seferihisar Mandalina Vadisi'nde fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor!

Ticaret Bakanlığı onaylı Gayrimenkul işletmeciliği Kooperatifi güvencesi ile satışa çıkarılan "Mandalina Vadisi Ekolojik Yaşam Alanı" projesinde satışlar devam ediyor. Peki Mandalina Vadisi nerede? İşte detaylar...

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya veriyor!

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi, No: 11 Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip gayrimenkulü restoran ve ya kafeterya olarak 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede?

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje ile ilgili merak edilenler...

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek?

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede? Harita ve konum bilgisi!

Bugün resmen satışa çıkan Düşler Vadisi Riva nerede? İşte harita ve konum bilgisi...

Düşler Vadisi Riva nerede?

Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa sunuldu. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde inşa ediliyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Konya Mevlana Kültür Vadisi projesinde son durum!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki yapıların tarihi dokuya uygun hale getirilmesine yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Yeni hedef Mevlana Kültür Vadisi Projesini en kısa sürede bitirmek.

Emaar Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak inşa edilen Toskana Orizzonte Konutları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Emaar Toskana Orizzonte nerede?

Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Yapı imzası ile inşa edilen Dap Vadisi Z Ofis'ta kiralamalar başladı. Proje 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Dap Vadisi Z Ofis nerede?

DAP Yapı DAP Vadisi nerede?

Türkiye'de ilk defa “Ofis Yönetim Sistemi” kullanılacak olan DAP Yapı DAP Vadisi nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Kağıthane ilçesine bağlı Çağlayan bölgesinde cevabı veriliyor...

mevlana vadisi nerede Haberi

mevlana vadisi nerede


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler: "Geleneği koruyarak modern ve çağdaş bir kente doğru şehrimizi dönüştürmeye devam edeceğiz."


Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir semtinde yaptırılan Mevlana Vadisi tamamlandı. Yenişehir'in gözde mekanlarından biri olan Mevlana Vadisi, Çat Yolu'nu Palandöken ilçesine bağlayan Mevlana Caddesi'nin sağ tarafındaki alan üzerinde inşa edildi. İnsan ve doğa konseptliyle tasarlanan proje, KUDAKA'nın Erzurum, Erzincan ve Bayburt bölgesindeki en başarılı projesi seçilmişti.


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, bir yatırımı daha tamamlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.


"Hamd olsun, bir yatırımı daha tamamladık." diyen Başkan Küçükler, "Doğa, çevre ve yaşama dair bütün beklentilere cevap veren Mevlana Vadisi yaklaşık 50 dönüm alan üzerinde kuruldu. Vadimiz, şehrimizde sosyal hareketliliğe katkı sağlayacak gözde mekanlardan biri olarak hizmet verecek," şeklinde konuştu.


İçerisinde kapalı oturma mekanı,...