04 / 05 / 2024

Mevlüt Akgün torun center

Mevlüt Akgün torun center

TORUN Center'da 10 işçinin yaşamını yitirdiği iş cinayeti sonrası, Iııtensis adlı taşeron firma tarafından ücretsiz izne gönderilen inşaat işçileri, 3 aydır ücret alacaklarını alamadıklarını söyledi.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Hasan Akgün'den hasarlı bina açıklaması!

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl Eylül ayında yaşanan 5.8'lik depremde hasar gördükten sonra tahliye edilen "üflesen yıkılacak" türden 8 binanın yıkımı İzmir depreminden sonra gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hasarlı binalarla ilgili Bakanlığa çağrıda bulundu.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı.

Mevlüt Çavuşoğlu: Ayasofya ulusal egemenlik konusudur!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ayasofya'nın ibadete açılmasına ilişkin "Kesinlikle uluslararası bir konu değildir. Bu, ulusal egemenlik konusudur" dedi...

Mevlüt Kurt'tan kamu binalarının kiralarına ilişkin açıklama!

Mersin'de kent merkezinde atıl durumda bulunan çok sayıda kamu binası olmasına rağmen İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yüksek bedelle 5 katlı yeni bir binayı kiralanmasına ilişkin Mevlüt Kurt açıklama yaptı...

Mevlüt Tezel'den Şahan Gökbakar'a ev eleştirisi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü yazısında evinin bahçesinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı eleştirdi. İşte Tezel'in o yazısı... 

Mevlüt Akgün torun center Haberi

Mevlüt Akgün torun center

TORUN Center'da 10 işçinin yaşamını yitirdiği iş cinayeti sonrası, Iııtensis adlı taşeron firma tarafından ücretsiz izne gönderilen inşaat işçileri. 

3 aydır ücret alacaklarını alamadıklarını söyledi. 


Taşeron firmanın kendilerini sürekli oyaladığını belirten işçiler, "Ücretsiz izne çıkarılmadan önce hepimize boş kağıt imzalatıldı. Biz de güvendik, imzaladık" dedi. İşçiler, taşeron firmadan alacaklarını istediklerinde "Para yok. Şirket bu projede zarar etti. Biz de Torunlar GYO'dan alacaklarımızı alamıyoruz" yanıtını aldıklarını, öte yandan taşeron firma sahibinin şirkete yeni vinç ve kendisine özel jeep aldığını anlattı. 


'Ailem para bekliyor' 


İşçilerden Mevlüt Akgün. "Taşeron firma, olaydan sonra beni Ankara Gölbaşı'ndaki bir inşaata gönderdi. Ama orada da maaşımı alamadım. Eşim ve çocuklarım memlekette benden para bekliyor. Şu an kredi kartı borçlarım maaşımın iki katını geçti" dedi. Aynı inşaatta çalışan Mevlüt Akgün'ün kuzeni...