26 / 07 / 2024

Mevlüt Mete Kalın

Mevlüt Mete Kalın

Emlak sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren Sistem Emlak yeni yerinin açılışını. Kayseri'den özel olarak getirttiği. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının çaldığı mehter marşıyla yaptı.

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

ODTÜ deprem bölgesi için ön inceleme raporunu paylaştı: Tünel kalıp sistemli binalar güven verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Deprem Mühendisliği Araştırma Merkezi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine ilişkin ön değerlendirme raporunu paylaştı. Raporda, tünel kalıp sistemli binaların, diğerlerine oranla çok daha iyi bir performans gösterdiği vurgulandı. İşte ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Büyük indirim! Demir fiyatları resmen düştü! 7 Ekim 2022 İnce ve kalın demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Rekor seviyelere yükselen demir fiyatları bugün resmen düştü. Peki bugün ince ve kalın demir fiyatları ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı.

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Ayasofya ulusal egemenlik konusudur!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ayasofya'nın ibadete açılmasına ilişkin "Kesinlikle uluslararası bir konu değildir. Bu, ulusal egemenlik konusudur" dedi...

Mevlüt Mete Kalın Haberi

Mevlüt Mete Kalın


Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek'in de katıldığı açılışta. 

Mehter Marşının çaldığı marşlar, emlak ofisi açılışına farklı bir hava getirirken, çevre sakinlerinin de büyük ilgisini çekti. 


Sistem Emlak ortağı Mevlüt Mete Kalın, şirketin diğer ortakları Mehmet Ali Farsak ve Fatih Demirtaş la birlikle gayrimenkul sektöründe 10 yıldır müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti. Turkmenbası Bulvarında açtıkları 4 uncü şubeleriyle birlikle işlerini biraz daha büyütmüş olduklarını kaydeden Mevlüt Mete Kaim. 30 çalışan sayısına sahip olan firmanın Adana da sektörde söz sahibi durumda olduğunu kaydetti. 


Müşteri memnuniyetini, güveni birinci planda tutan hizmet anlayışıyla basarı çıtasını yükselteceklerini ifade eden Kalın: "Söz konusu Gayrimenkul danışmanlığı olunca, biz her zaman birinci sıradayız. Gayrimenkul danışmanlık bazında Adana' da söz sahibi olduğumuzu düşünüyoruz. Bu başarıyı birlikle gerçekleştirdiğimiz...