28 / 04 / 2024

Mevlüt Suat Değirmecioğlu

Mevlüt Suat Değirmecioğlu

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Mevlüt Suat Değirmecioğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi'nde açıldı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

DHMİ açıkladı! Türkiye'de hava yolunu kullanan yolcu sayısı 11 ayda 200 milyon...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, bu senenin 11 ayında Türkiye'de havalimanlarında 199 milyon 866 bin 627 yolcuya hizmet verildiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Türkiye'de cebinde doları olan vatandaşlara çok çok hayati uyarı! Bu bilgiyi asla atlamayın

Fed Finansal İstikrar Bölümü Ekonomisti Levent Altınoğlu, Türkiye'de enflasyonun yüksek seyirde olmasına rağmen faizlerin düşük tutulduğuna dikkat çekerek faiz artışı gerekebileceğini söyledi. Bu durum da doları doğrudan etkileyecek. Elinde doları olanlar, faiz artışına dikkat... İşte detaylar...

Türkiye'de 1 milyon 421 bin 340 konut ve iş yeri dönüşüyor!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu yaptığı açıklamada, Türkiye'de 1 milyon 421 bin 340 konut ve iş yerinin dönüştüğünü söyledi.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Türkiye'de 6 milyona yakın çürük yapı stoku bulunuyor!

Çankaya'daki Açelya Apartmanı'nın yıkım alanını inceleyen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonları (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye'de 6 milyona yakın çürük yapı stoku bulunduğunu dile getirdi. 

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Türkiye'de 2000'den önce yapılan yapılar zor ayakta duruyor!

Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürol Seyitoğlu, Türkiye’de depremlere karşı alınacak önlemlerin başında Fay Yasası’nın geldiğine dikkat çekti. ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Sucuoğlu, yapı stokuna dikkat çekti.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Mevlüt Suat Değirmecioğlu Haberi

Mevlüt Suat Değirmecioğlu

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Mevlüt Suat Değirmecioğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da  Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi'nde açıldı.


Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. iş konusu; Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır. a)Alüminyum saç ve profilden her türlü bina çatıları, fabrika çatıları, asma tavan sıhhi ve her türlü izolasyon imalatın ve bu imalatlarda kullanılan her nevi malzemelerin alım satımını yapmak, ithalatını ihracatını yapmak. b) Çatı izolasyon taahhüt ile ilgili malların yurtiçi ve yurtdışında temin suretiyle ticaretini yapmak özel kamu kuruluşları tarafından yapılacak ihalelere iştirak etmek gerektiğinde uhdesinde kalan işleri başka kişi ve kuruluşlara devretmek veya devir almak.  c)  Her türlü ham ve mamul metal...