21 / 05 / 2024

Mevlüt Uysal kağıthane

Mevlüt Uysal kağıthane

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Kağıthane Bisiklet Yolu projesi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ‘Kağıthane Bisiklet Yolu’ projesini yerinde inceledi. Başkan Öztekin, bisiklet yolunun 7,5 kilometre uzunluğuna sahip olacağını söyledi.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Tünelleri tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık törenine katılıyor. Erdoğan, metro projesi ile "İstanbul'un dünya şehri özelliğini biraz daha güçlendiriyoruz" dedi...

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Kağıthane'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, çalışmalarda verimliliği arttırmak için belediyede görevli personel ve idari amirlerle geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

Kağıthane'de yatırımlar için bütçe onaylandı!

Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşmeler sonrasında mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Mevlüt Uysal, Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu'nun görevinden istifa ederek ayrılması neticesinde boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal, bağımsız üye olarak atandı...

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bölgede yatay mimari esaslı örnek bir kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

Mevlüt Öztekin: Kağıthane'de mağdur ailelere 35 bin TL yatırdık!

Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin, "13 binanın hak sahipleri ile görüştük. Onlara eşya yardımlarıyla ilgili 35 bin lira yatırdık" dedi...

Kağıthane'de mağdur olan 149 haneye 745 bin lira kaynak aktarıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Kağıthane'de mağdur olan 149 haneye toplamda 745 bin lira kaynak aktarıldı" dedi...

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, yıkılan binanın etrafında bulunan 21 binayı tedbiren boşalttıklarını, bir binanın da kontrollü olarak yıkılacağını açıkladı.

Kağıthane Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kağıthane Belediye Meclisi yeni belediye başkanı AK Partili Mevlüt Öztekin'in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Mevlüt Uysal kağıthane Haberi

Mevlüt Uysal kağıthane


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisleri'ne gelerek ilçedeki mevcut ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal ilçede mevcut ve yeni dönem projeleri değerlendirmek üzere Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile buluştu. 

Başkan Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni inceledi. 

Konu başlıkları tek tek istişare edilerek 2019 yılına kadar tamamlanması gereken yatırımların iş takvimi planlanarak gerekli koordinasyon çalışması...