02 / 05 / 2024

M’Expo haberleri

M’Expo haberleri

Tepe İnşaat İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, öğretmenlerin M’Expo projesine büyük ilgi göstermesi üzerine, “Haberin başlığını buradan ben atıyorum: Öğretmenlerden M’Expo’ya destek” dedi...

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Erdoğan'dan çiftçilere müjde! O ürünlerde indirime gidildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yılın son kabine toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan Erdoğan, Müjdeli haberleri peşi sıra açıkladı. Erdoğan yaptığı açıklamada: Gübre türlerinde yüzde 13'e varan, karma yemde de yüzde 5'e varan indirim yapılacaktır.'' dedi.

M’Expo için düğmeye basıldı! Maltepe'ye 650 milyon Euro’luk dev proje geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü yazısında, merakla beklenen M’Expo projesini kaleme aldı. Söz konusu dev proje 650 milyon Euro’ya mal olacak...

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Bolu’da dar gelirliler ev sahibi olacak!

Ev sahibi olmak isteyen Bolululara müjdeli haberleri peş peşe veren Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, TOKİ projesi için başvuruların başladığını söyledi.

Faiz sistemine dur diyen projeler MÜSİAD EXPO’da start verdi!

Faiz sistemine dur diyen ve üreticiyi güçlendiren projeler MÜSİAD EXPO’da start verdi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Expo Mühendislik Projelendirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Expo Mühendislik Projelendirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Köksoy ve Eyüp Armağan ortaklığında kuruldu. 

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı!

Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik potansiyeli harekete geçirmeyi hedefleyen Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı.

Münir Karaloğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya Expo yanıtı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'de ilki düzenlenen EXPO 2016 Antalya'nın 1121 dekarlık alanına Acun Ilıcalı'nın talip olduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi.

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

M’Expo haberleri Haberi

M’Expo haberleri


Başıbüyük Mahallesi’nde esnafları ve Tepe İnşaat İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, öğretmenlerin M’Expo projesine büyük ilgi göstermesi üzerine, “Haberin başlığını buradan ben atıyorum: Öğretmenlerden M’Expo’ya destek” dedi


Başkan Ali Kılıç’ın Başıbüyük’teki ilk durağı, kapatılan mahalle çeşmesi oldu. Mahalle çeşmesinde incelemelerde bulunan ve çeşmenin çok yakın zamanda tekrar faaliyete geçeceğini açıklayan Kılıç, daha sonra esnaflara giderek onların sorunlarını dinledi. Dolmuş ve otobüse binerek halkı selamlayan Kılıç, daha sonra Başıbüyük Zabıta Amirliği’ne bir ziyarette bulunarak, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. Öte yandan mahallede vatandaşlarla kentsel dönüşüm üzerine bir sohbet de gerçekleştiren Kılıç, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesini de vatandaşlara anlattı.  


“HABERİN BAŞLIĞINI BEN ATIYORUM…”


Tepe İnşaat İlkokulu’nu da ziyaret eden Başkan Kılıç, burada Okul Müdürü Hakan Bozyaka...