16 / 05 / 2024

mexpo imza

mexpo imza

Maltepe’de yapılması planlanan Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi için başlatılan imza kampanyasına start verildi. Fuar merkezi için ilk imzaları Maltepe Kapalıçarşı esnafları attı.

Mardin Kalesi'nin açılması için imza kampanyası başlatıldı!

Mardin Büyükşehir ve Artuklu Belediyesi ile STK'ların ortaklaşa başlattıkları "Mardin Kalesini istiyoruz" imza kampanyasına yurt içinde ve dışında büyük destek veriliyor.

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri'nden gölet için imza kampanyası!

Başakşehir Belediyesi'nin Resmi Gazetede verdiği ilanla 22 Nisan'da ihalesi gerçekleşen Bahçeşehir Göleti için change.org'ta yeni bir imza kampanyası başlatıldı. Change.org. vasıtasıyla başlatılan imza kampanyasına 934 kişi katıldı...

Küçükçekmece'de Türkiye'nin en büyük dönüşüm projesine imza atılacak!

TOKİ, Büyükşehir ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

2004 yılında Küçükçekmece'de Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış!

2004 yılında TOKİ, Büyükşehir ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak üçlü protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış. 120 hektar alanda gerçekleşecek projenin ilk etabında 2 bin 800 toplu konut yapılacakmış.

Marina Ankara projesi Mektebim Koleji ile işbirliğine imza attı!

Sinpaş Yapı’nın Ankara’ya marina yaşamını sunan Marina Ankara projesi ile eğitim dünyasının yükselen markası Mektebim Koleji önemli bir işbirliğine imza attı.

Fatih Erkoç: Kahramanmaraş’ta dev projelere imza attık!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ta dev projelere imza attıklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 1 yılda 100 projeye imza attı!

Bir yılda 100'ün üzerinde projeye imza atan Menderes Türel, "Çok daha şanslı bir döneme giriyoruz. Birliğimizi muhafaza edersek Antalya'yı uçuşa geçiririz" dedi.

Şişli'de Atatürk Evi'nin restorasyonu için imza kampanyası başladı!

Şişli’de Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Evi’nin restorasyon çalışmaları uzayınca Şişli Belediyesi tarafından restorasyonun bitirilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

JLL Türkiye, Demirpark AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılışına imza attı!

Zonguldak’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Demirpark’ın alışveriş merkezi yönetimini sürdüren JLL Türkiye, AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılma sürecine de imza attı.

Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası düzenlendi!

Satışı yargıya taşınan Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası düzenlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri "Anneler Günü'nde, Gölet Park ve Doğa Ana'ya Sahip çıkıyoruz etkinliğimizi başlattık ve devam edeceğiz" dedi.

Kalamış Sahili için başlatılan imza kampanyasına 56 bin kişi katıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış-Fenerbahçe Yat Limanı’nın imara açılması ile ilgili Change. Org’da başlattığı imza kampanyasına Kadıköylülerin desteği sürüyor. Kampanyaya şu ana kadar 56 bin kişi katıldı.

BADER'den Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası!

Bahçeşehirliler Derneği (BADER) Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası başlatıyor. BADER yaptığı açıklamada "Bahçeşehir Göleti'nin satılarak, kullanımının özel mülkiyete geçmesine, betonlaşmasına ve ticari alanlara dönüşmesine karşıyız" dedi.

Kalamış Sahili için başlatılan imza kampanyasına 30 bin kişi katıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış - Fenerbahçe Yat limanının imara açılması ile ilgili başlattığı imza kampanyası sürüyor. Change.org. Vasıtasıyla başlatılan imza kampanyasına 30 bin kişi katıldı.

mexpo imza Haberi

mexpo imza


Maltepe’de yapılması planlanan Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi için başlatılan imza kampanyasına start verildi. Fuar merkezi için ilk imzaları Maltepe Kapalıçarşı esnafları attı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Hedefimiz 500 bin imza. Ayrıca seçimler de yaklaşıyor. Maltepe’yi; ‘M’Expo’ya destek yoksa oy da yok’ afişleriyle donatıp, tüm siyasi partilere çağrıda bulunacağız” dedi.


Maltepe Kapalıçarşı esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo için imza kampanyasını da başlattı. Başkan Kılıç, “Maltepe, Kartal ile Kadıköy arasına sıkışmış, ne turizm potansiyeli, ne sanayi potansiyeli olan bir ilçe. Burayı kalkındırmak gerekiyor. Bunun için bir projemiz var. Bu proje ne Maltepe Belediyesi’nin ne de Ali Kılıç’ın projesi. Bu proje, sizlerin, bütün Maltepelilerin...