02 / 05 / 2024

M’Expo

M’Expo

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve oda üyelerinden Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesine tam destek geldi.

Ali Kılıç Maltepe Meydan Projesi'ni anlattı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Sakızağacı esnafıyla bir araya geldi. “Maltepe Meydan Projesi” hakkında da esnafları bilgilendiren Kılıç “M’expo için siz değerli esnaflarımızdan destek istiyorum" dedi

Tepe İnşaat İlkokulu öğretmenlerinden M’Expo’ya destek!

Tepe İnşaat İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, öğretmenlerin M’Expo projesine büyük ilgi göstermesi üzerine, “Haberin başlığını buradan ben atıyorum: Öğretmenlerden M’Expo’ya destek” dedi...

Ali Kılıç'tan M’Expo açıklaması!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Altıntepe sakinleriyle M’Expo projesini paylaşarak, “Bu proje ne Ali Kılıç’ın, ne de Maltepe Belediyesi’nin projesidir. Bu bir Maltepe, bir Türkiye projesi olacak" dedi

M’Expo'ya İstanbul’daki mahalle muhtarlarından tam destek!

M’Expo projesine, İstanbul’daki mahalle muhtarlarından tam destek geldi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bir Türkiye projesi olarak nitelendirdiği M’Expo projesi sayesinde İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki 14 ilçenin ihya olacağını söyledi.

Ali Kılıç: M’Expo için Esenkent’ten 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi

M’Expo için hedef 500 bin imza!

Maltepe’de yapılması planlanan Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi için başlatılan imza kampanyasına start verildi. Fuar merkezi için ilk imzaları Maltepe Kapalıçarşı esnafları attı.

M’Expo için düğmeye basıldı! Maltepe'ye 650 milyon Euro’luk dev proje geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü yazısında, merakla beklenen M’Expo projesini kaleme aldı. Söz konusu dev proje 650 milyon Euro’ya mal olacak...

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Faiz sistemine dur diyen projeler MÜSİAD EXPO’da start verdi!

Faiz sistemine dur diyen ve üreticiyi güçlendiren projeler MÜSİAD EXPO’da start verdi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Expo Mühendislik Projelendirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Expo Mühendislik Projelendirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Köksoy ve Eyüp Armağan ortaklığında kuruldu. 

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı!

Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik potansiyeli harekete geçirmeyi hedefleyen Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı.

Münir Karaloğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya Expo yanıtı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'de ilki düzenlenen EXPO 2016 Antalya'nın 1121 dekarlık alanına Acun Ilıcalı'nın talip olduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi.

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

Maltepe Belediye Meclisi’nde M’Expo konuşuldu!

Maltepe Belediye Meclisi, bir aylık aranın ardından Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Başkanlığı’nda yeniden çalışmalarına başladı.

M’Expo Haberi

M’Expo


Anadolu Yakası’nı, dünyanın önemli fuar merkezlerinden biri haline getirecek Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi, Küçükyalı Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen toplantıya, Gebze Ticaret Odası üyeleri ve işadamlarına tanıtıldı. Maltepe Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve M’Expo Proje Genel Koordinatörü Ziya Hayırlıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Genç, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Gürel, Meclis Üyesi Hasan Gökkay ile yatırımcı ve işadamları katıldı. Toplantıda, 26-27 Nisan tarihleri arasında Almanya Hannover’da düzenlenen fuarda bir araya gelen yatırımcı ve işadamlarıyla projenin geldiği nokta, süreç ve yatırımcı ilişkileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


“GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”


M’Expo projesi için hazırlanan sunum sonrası bir konuşma yapan Ziya Hayırlıoğlu, “Bu proje çok geniş bir kitleyi ilgilendirmektedir. Toplumun ve iş dünyasının büyük desteğini görüyoruz. Bu...