05 / 05 / 2024

Meydan Batıkent AVM

Meydan Batıkent AVM

Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise, “Ek Hizmet Binamız ve Meydan Batıkent AVM 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle” dedi.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Nevadium Batıkent satış ofisi!

Nevadium Batıkent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1'lerden oluşan proje Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 

Nevadium Batıkent güncel fiyatları!

Nevadium Batıkent güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden işyerlerinden oluşan projede satış süreci devam ediyor.

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile Batıkent'te yükselen Gala Batıkent'te dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor.

Gala Batıkent ödeme planı!

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Gala Batıkent fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından Ankara Yenimahalle'nin Batıkent Semtinde inşa edilen Gala Batıkent'te toplamda 1.675 daire bulunuyor..

Gala Batıkent fiyat listesi 2018!

Hastaneye 3 dakika, AVM'ye 4 dakika ve metroya 15 dakikalık mesafede konumlandırılan Gala Batıkent Evleri'nde 1+1 daireler 159 bin TL'den başlıyor...

Gala Batıkent'te 159 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gala Batıkent'te 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire teslimlerinin 2019 Aralık ayında yapılması planlanıyor..

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Gala Batıkent fiyat!

Satışların devam ettiği Gala Batıkent projesi Ankara Batıkent'te yükseliyor. Gala Batıkent fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor.

Meydan Batıkent AVM Haberi

Meydan Batıkent AVM

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından 2011 yılında hizmete açılan ve bölge halkının ihtiyaçları düşünülerek, yerinde yönetim anlayışla hizmet veren Yenimahalle Belediyesi Ek Hizmet Binası ve Meydan Batıkent AVM, içerisinde bulundurduğu yaşam alanları, restoranları, kafeleri ve mağazalarıyla gençlerin yeni trendi haline geldi.


Günün her saatinde ziyaretçi akınına uğrayan AVM’de, mağaza katında alışverişin tadını çıkartan vatandaşlar, alışveriş yorgunluğunu atmak için ise kafelere akın ediyor.Böylelikle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın 2009 seçimleri öncesi söz verdiği " Batıkent'i otel konumundan çıkaracağım" sözünü yerine getirdiği Meydan AVM, ziyaretçilerine tüm hizmetleri sunuyor. Adeta sosyal bir donatı merkezi haline gelen yapıda, ek hizmet binası içerisinde bulunan Meslek Edindirme ve Hobi Kursları, İkinci Bahar Öğretmenler Lokali, hamam ve nüfus işleri de binaya ayrı bir canlılık katıyor.Yenimahalle’yi otel konumundan çıkardıklarını...