15 / 05 / 2024

Meydan Dükkanları kiralık

Meydan Dükkanları kiralık

Başakşehir’in Yeni Merkezi’nde Makro – Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Meydan Dükkanları, 15 Mart’ta açık artırmaya çıkıyor. Dükkanlar, 240 bin TL’den başlayan muhammen bedellerle açık artırmaya sunuluyor.

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

Kiralık konut piyasasında kısır döngü!

Türkiye’de son dönemlerde kiralık konut piyasasında yaşananları “Penrose Merdiveni” yapısına benzeten Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, Penrose merdiveninin tanımını ve neden konut piyasasını buna benzettiğini bugünkü köşe yazısında anlattı.

Yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? 

Konutların turizm amaçlı kiralanması konusunda yapılan yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Kiralık evlerde ayar kaçtı! Kiracılardan istenen şartlar pes dedirtti!

Son zamanlarda kira fiyatlarında yaşanan artış ve ev sayısında ki düşüş nedeniyle kiralık ev arayan vatandaşlar bir hayli zor durumda. Tüm bu zorluklara rağmen ev sahiplerinin kiracılardan istedikleri belgeler ise pes dedirtti.

Kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Oray Eğin bugünkü köşesinde konut sektöründe son günlerdir gündemden düşmeyen kiralık ev krizini kaleme aldı. İşte Oray Eğin'in 'Ev bulamayan öğrencilere çözüm önerim: Üniversiteyi bırakın' başlıklı yazısı...

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

Bursa’da kiralık ev sayısı arttı!

Bursa’da koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin memleketlerine geri dönmesiyle kiralık ev sayısı yükseldi, kira fiyatları ise düşüşe geçti.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Meydan Dükkanları kiralık Haberi

Meydan Dükkanları kiralık


Emlak Konut GYO güvencesiyle Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesinde yer alan ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor.


Bşakşehir Meydan Dükkanları'nda 58 tane teras mağaza, 80 tane cadde mağazası ile birlikte, 90 tane cadde dükkanı, 102 tane teras dükkanı, 2 tane market alanı mevcut. 


Meydan Dükkanları'nın ihalesi açık arttırma usulüyle 15 Mart'ta yapılacak. Proje kapsamında yürüyüş alanları, açık kapalı spor alanları, restoranlar, cami, kafeler, kongre merkezleri, nikah sarayı gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı olan ve 1 milyonluk şehrin çekirdeği konumundaki Meydan Dükkanları, 240 bin TL’den başlayan muhammen bedellerle açık artırmaya sunuluyor. 


Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim

Telefon: 444 61 71 

Web: www.meydandukkanlari.com

Öznur...