05 / 05 / 2024

meydan ümraniye avmde gökçe konseri

meydan ümraniye avmde gökçe konseri

Meydan Ümraniye AVM ziyaretçileriyle Ramazan’ı 06 Temmuz Cumartesi akşamı muhteşem Gökçe Konseri’yle karşılıyor...

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Ümraniye Meydan Evleri'nin tamamlandıktan sonra alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor. Peki Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Arter İnşaat'tan Ümraniye Meydan Evleri projesi! Yeni Proje!

İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilecek olan Meydan Evleri projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor..

Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı yenileniyor!

Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Ümraniye Belediyesi ilçenin çehresini değiştiriyor!

Ümraniye Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye’ye büyük bir meydan kazandıran Başkan Hasan Can, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Ümraniye Kartal Yuvası açıldı!

Beşiktaş Kulübü'nün Ümraniye'de faaliyet gösteren mağazalarına dün bir yenisi daha eklendi. Düzenlenen törenle açılan Kartal Yuvası'nın internet sitesinden yapılan bilgilendirmede,'' Kartal Yuvası'nın en yeni mağazası Ümraniye Meydan AVM Kartal Yuvası oldu" denildi.

Modern East AVMde hangi mağazalar var?

200 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirilen Ümraniye Modern East AVM kapılarını bugün açtı. Peki Modern East AVMde hangi mağazalar var?

Gülaylar Group, Buyaka AVM'yi satın almaya hazırlanıyor!

Geçen yıl Alman Metro Group'a ait Meydan Ümraniye AVM'yi 230 milyon dolara satın alan Gülaylar Group, şimdi de gözünü Meydan'm hemen yanındaki Buyaka AVM'ye dikti...

Gülaylar Group, Meydan AVM Ümraniye'yi büyütecek!

Meydan AVM'yi satın alan Gülaylar Rönesans'ın yan parseldeki arsasına talip oldu. Yeni bir bina inşa edip yeraltından Meydan'a bağlayacak şirket, AVM'yi ikiye katlayacak. İlhan Gülay, Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile görüşmelerin başladığını açıkladı.

İdris Güllüce Ümraniye Meydan'ını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ramazan dolayısı ile Ümraniye Meydanı' nda kurulan stantları ziyaret etti. Güllüce, Ümraniye’de Ramazan etkinlik alanında kurulan dernek stantlarını gezdi.

Ümraniye Belediyesi Çevre Şenliği 5 Haziran'da gerçekleştirilecek!

Ümraniye Belediyesi 5 Haziran ‘ Dünya Çevre Günü ’nü, dünyamızı emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimizin, çevre bilincini arttırmak amacıyla Ümraniye Meydan’da düzenlediğimiz “Çevre Şenliği” ile kutluyor...

Gülaylar, Meydan Merter’in arazinde konut izni olduğu için istiyor!

Alman Metro Group’tan Meydan Ümraniye’yi 136.5 milyon euroya alan Gülaylar, Meydan Merter’e de talip oldu. Gülaylar, Meydan Merter’i arazisinde konut izni olduğu için istiyor

meydan ümraniye avmde gökçe konseri Haberi

meydan ümraniye avmde gökçe konseri


Meydan Ümraniye AVM ziyaretçileriyle Ramazan’ı 06 Temmuz Cumartesi akşamı 21:30’da muhteşem Gökçe Konseri’yle karşılıyor.


Bu çok özel konserle Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi’nde 06 Temmuz akşamı 21:30’da tüm Ümraniyelileri ve tüm Anadolu Yakası’nda yaşayanları buluşturuyor.

Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi Müdürü Selçuk Koçak “Meydan Ümraniye olarak çok özel bir konsere ev sahipliği yapacağız. Yaşatacağı coşku dolu konser şöleni için Gökçe’ye ve bu keyifli akşamda bize eşlik edecek ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz”...