18 / 05 / 2024

Meyra ve Mehmet Ali Ilıcak çifti nerede oturuyor

Meyra ve Mehmet Ali Ilıcak çifti nerede oturuyor

Meyra-Mehmet Ali Ilıcak çiftinin 2,5 yıl önce taşındığı Beykoz Konakları’ndaki villaya InStyle Home dergisi konuk oldu, Mis gibi kokan ıhlamur ağaçlarıyla çevrili üç katlı bu villa, 320 metrekareden oluşuyor...

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Tekeli ve Mehmet Okan Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akkaya ve Mehmet Fatih Ilgaz ortaklığında kuruldu.

Alfa Karya Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Karya Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedel ile Yavuz Ören ve Mehmet Enes Babalıoğlu ortaklığında kuruldu.

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şimşek, Salim Can Kirişçi ve Mehmet Özgümüş ortaklığında kuruldu.

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baygın ve Mehmet Nurettin Gülümseyen ortaklığında kuruldu.

Balat 1890 Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balat 1890 Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Değerli, Barış Çekin ve Mehmet Cem Öz ortaklığında kuruldu.

Aek Emlak Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aek Emlak Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Ataç ve Mehmet Yaser Ekşi ortaklığında kuruldu.

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Abali ve Mehmet Emin Abali ortaklığında kuruldu.

Özsena Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsena Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Sena Kaplan ve Mehmet Doğukan Kaplan ortaklığında kuruldu.

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hürkan Uzun ve Mehmet Muaz Uzun tarafından kuruldu.

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Aslan ve Mehmet Aslan ortaklığında kuruldu.

Meyra ve Mehmet Ali Ilıcak çifti nerede oturuyor Haberi

Meyra ve Mehmet Ali Ilıcak çifti nerede oturuyor


Meyra, eşi Mehmet Ali Ilıcak ve oğlu Kemal’le Beykoz Konakları’nda müstakil bir villada yaşıyor. Dömi-klasik dekorasyonu ile öne çıkan evi baştan sona kendi dekore eden şarkıcı, renkli ayrıntılarla dolu sımsıcak bir yuva yaratmış. InStyle Home dergisi o sıcak eve konuk oldu.


Meyra-Mehmet Ali Ilıcak çiftinin 2,5 yıl önce taşındığı Beykoz Konakları’ndaki villa, oğulları Kemal’in geçen yıl aralarına katılmasıyla daha bir şenlenmiş gözüküyor. Şarkıcı, “Bundan önce yine bu koruda bir evde oturuyorduk.


Burası şehre yakın olmasına rağmen, şehirden uzakta yaşıyormuş hissi veren bir yer. O yüzden vazgeçemiyoruz buralardan. Ayrıca oğlum büyürken doğayla iç içe olması da hoşuma gidiyor” diye söze başlıyor bahçede Kemal’e kahvaltısını yaptırırken...


Hayatındaki en güzel olayın oğlunun doğumu olduğunu söylüyor sonra da: “Varlığı hepimiz için en büyük mutluluk sebebi ve...