26 / 05 / 2024

mezar ve anıt

mezar ve anıt

Türkiye'deki Rus mezar ve anıtları ile Rusya'daki Türk mezar ve anıtlarının imarı, Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin'in Türkiye'ye yapacağı ziyarette anlaşma imzalanacak...

Et ve süt Kurumu'ndan tarım kooperatifle anlaşma! Kıyma 140 TL, kuşbaşı 150 TL!

Et fiyatlarının yükselmesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde gündem konusu olmuştu. Bu durum üzerine Et ve Süt Kurumu harekete geçerek Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri ile bir protokol imzaladı.

Depremden dolayı zarar gören hayvanlar için et ve süt kurumundan duyuru! Ücretsiz bakılacak!

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depremi sonrası Et ve Süt Kurumu, depremden zarar gören üreticilerin ellerindeki hayvanlarının kesim ve bakımı ile alakalı önemli bir ilan yayınladı.

Fiyatları görenler çok şaşırıyor! İşte Et ve Süt kurumu 9 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Vatandaşa ucuz et yedirmekte kararlıyız" sözlerinin ardından Et ve Süt Kurumu ile kasaplar arasındaki fiyat farkını gören vatandaşlar gözlerine inanamadı.

Aras34 İnşaat Metal Elektronik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras34 İnşaat Metal Elektronik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Aras tarafından kuruldu.

Çanakkale Bayramiç ve Çan için acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Bayramiç ve Çan ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmaları protesto edildi!

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

Hacizli Kızlar Manastırı'na anıt kalkanı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kızlar Manastırı’nın yıkımdan kurtarılması için düğmeye bastı. Tapusunda 53 bin TL’lik ihtiyati haciz şerhi bulunan manastırın anıt olarak tescil edilmesi amacıyla gerekli yasal süreç başladı.

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akkuş tarafından kuruldu.

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı!

Türkiye, dün iki önemli olayı birlikte yaşadı. Cumhuriyet'in 95'inci yılını ve onu taçlandıran dünya çapında bir proje olan İstanbul Havaalanı'nın açılışını. İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı olarak ifade ediliyor. 

Kanal İstanbul’un ÇED ve etüt projelerinde sona gelindi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği ilk 100 günlük eylem planı içerisinde bulunan Kanal İstanbul’da ÇED ve etüt projelerinde sona gelindi.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi anıtının temeli atıldı!

TBMM Başkanı Kahraman, 15 Temmuz Demokrasi Anıtı'nın temel atma törenine katıldı...

mezar ve anıt Haberi

mezar ve anıt
Türkiye'deki Rus mezar ve anıtları ile Rusya'daki Türk mezar ve anıtlarının imarı, Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin'in Türkiye'ye yapacağı ziyarette anlaşma imzalanacak. Bu çerçevede Rusya'nın Krasnoyarsk şehrinde bulunan 1915 yılında inşa edilen Troitski mezarlığındaki anıt ve şehitlik elden geçirilecek. İstanbul Bakırköy'de yer alan Rus-Türk savaşında ölen Rus askerlerinin anısına yapılan SanStefanı klise anıtı da tekrar inşa...