30 / 04 / 2024

mhp kilis belediye başkan adayı Hasan Mısırlıgil

mhp kilis belediye başkan adayı Hasan Mısırlıgil

MHP Kilis Belediye Başkan Adayı Hasan Mısırlıgil kimdir? Hasan Mısırlıgil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? MHP Kilis Belediye Başkan Adayı Hasan Mısırlıgil'in biyografisi bu haberde...

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan Mahallesi, 2651 ada 5 ve 6 parsellerde yer alan 2 arsayı satıyor. Satış fiyatları dudak uçuklattı...

Kilis Belediyesi 407 bin liradan başlayan fiyatlarla 9 arsa satıyor! 

Kilis Belediye Başkanlığı 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 407 bin 403 TL'den başlıyor.

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Kilis'te 30.5 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis'te yer alan 11 adet arsayı 30 milyon 512 bin 757 TL bedelle satışa çıkardı.

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Kilis TOKİ konutlarında son aşamaya gelindi! 

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, TOKİ tarafından kentte devam eden konut inşaatında çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Kilis'te 13.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 13 milyon 611 bin 125 TL bedelle satışa çıkardı.

Togo Kuleleri'nde FETÖ araştırmasını MHP mi istedi?

Ankara'da yer alan TOGO Kuleleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP grubu tarafından 13 Haziran 2019 tarihinde verilen, tüm siyasi partiler tarafından da desteklenen soru önergesiyle “Sıcak gündem” oldu.

Kilis Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Kilis Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında gündemdeki konular imar planlarından oluştu.

mhp kilis belediye başkan adayı Hasan Mısırlıgil Haberi

mhp kilis belediye başkan adayı Hasan Mısırlıgil

Hasan Mısırlıgil kimdir?

MHP Kilis Belediye Başkan Adayı Hasan Mısırlıgil'in biyografisini şu şekilde anlatıyor:


"1967 Kilis doğumluyum. İlk ve ortaöğrenimimi babamın memuriyetinden dolayı Kahramanmaraş’ta tamamlayıp, lise öğrenimimi memleketim olan Kilis’te okudum. 


1997 yılında Hatay’ın İskenderun ilçesinde halen yönetim kurulu başkanı ve kurucusu olduğum Mısırlı D.Ç. adındaki şirketi kurdum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. 


2009 mahalli idareler seçiminde serhat şehrimiz Kilis’te MHP Bld Bşk adayıydım ve bu dönem de genel merkezimizin takdiriyle tekrar aday...