05 / 05 / 2024

mhp maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan

mhp maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Maltepe Beledeyi Başkan adayının Ahmet Baykan olduğunu açıkladı. Peki, Ahmet Baykan kimdir?

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Maltepe'de 26 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Maltepe Belediye Başkanlığı, Maltepe Çınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 26 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Maltepe Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçildikten sonraki ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantıda belediye meclisinde görev yapacak isimler seçildi.

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde halkın ilaç yazdırmak ve temel sağlık hizmetlerini almak için talepte bulunduğu sağlık ocağı sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı, hizmete açıldı.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

İstanbul Maltepe'de tapu sevinci!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada Maltepe'deki 2 bine yakın hak sahibine tapularının dağıtılacağını müjdeledi.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

Maltepe'de imar ve planlama sorunları çözülecek!

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Hasan Gökkaya, “Maltepe’de değişim şart” diye konuştu. Bölgede imar planı sorunlarının çözüleceğini söyleyen Gökkaya, ada bazlı dönüşüm yapılacağını vurguladı.

Maltepe'de 3 mahalle imar planına kavuşuyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde tapuların dağıtılmasının önünü açacak 1/1000’lik planların, belediye meclisinin mart ayı toplantılarında görüşülmeye başlanacağını açıkladı.

Maltepe’deki kentsel dönüşümde tapuya bir adım kaldı!

Maltepe’deki Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin daha önce kabul edilen 1/5000’lik planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle karara bağlandı.Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın talimatıyla hummalı bir çalışma başlamış oldu..

mhp maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan Haberi

mhp maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan

Ahmet Baykan 1960 Artvin Hopa ilçesinde dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünde eğitim gören Baykan, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi ve Gazi Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Baykan, 1986-89 yılları arasında Sağlık Bakanlığı'nda devlet memurluğu görevine başladı. 1989-90 Devlet Bakanlığı Danışmanlığı yapan Baykan,  1990-94 Etibank A.Ş'de Müfettiş, 1994-2004 Maltepe Belediye Başkan yardımcılığı, 2004-14 Maltepe Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürlüğü, 2014-18 Maltepe Belediyesi Müfettiş görevinde bulundu. 

2001-04 yılları arasında Pendik Kızılay Derneği Başkanlığı yapan Baykan, 1994- 2004 yılları arasında 10 yıl Küçükyalı Yelkenspor Kulübü Başkanlığı yaptı.

Baykan halen Sanatçılar ve Sanatseverler Vakfı SASAV Başkanlığını görevini yapıyor. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi olan Ahmet Baykan evli 1 çocuk babasıdır. 

Baykan, Maltepe Belediye Başkan aday adayı olmadan önce  Baykan Maltepe Belediyesi'nde teftiş kurulundaki görev yapıyordu.

Ahmet Baykan,...