13 / 05 / 2024

MHP Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz

MHP Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz

MHP Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz ile Büyükşehir belediye başkan adayı Hüseyin Örs, Çömlekçi-İskenderpaşa Mahalleleri Koruma, Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkam Dursun Ali Düzenli ve yönetimini ziyaret etti.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Trabzon Ortahisar'da satılık arsa!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi Yeşilköy mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 bin 141 metrekare alana sahip.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak! İhalesi 27 Nisan'da!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Nisan 2023 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Belediye o ilde tam 4 arsa satacak! Bu tarihe dikkat!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 7 Mart tarihinde yapılacak.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılara Ortahisar'da arsa fırsatı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi Mart'ta açılacak! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Millet Bahçesi'nin Mart ayında açılacağını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Togo Kuleleri'nde FETÖ araştırmasını MHP mi istedi?

Ankara'da yer alan TOGO Kuleleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP grubu tarafından 13 Haziran 2019 tarihinde verilen, tüm siyasi partiler tarafından da desteklenen soru önergesiyle “Sıcak gündem” oldu.

MHP Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz Haberi

MHP Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz

 Kentsel dönüşümün tartışıldığı bugünlerde sosyal yapı, çevre ve hakkaniyet konularında çok hassas olmalıyız diyen Osman Abanoz," Çömlekçideki projenin, yerel yönetimler, meslek odalan, akademik çevre ve vatandaşlarımızın oluşturacağı yerel topluluk kararlarıyla ele alınmalı, Çömlekçi kentsel dönüşümün başarılı olabilmesi için birçok hususun ayrıntılı olarak düşünülmesi gerekmektedir. Dönüşüm, her şeyden önce insanların yaşam hakkım gözeten, yerinde dönüşümü destekleyen, ekonomik ve toplumsal boyutu olan, insanları birleştirici ve meydana gelecek değer artışından paylaşmayı sağlayan bir proje olmalıdır. Çömlekçide uygulanan projede sosyal doku, var olan bina, konut ve işyerleri dikkate alınmadığı anlaşılmaktadır. İşin uzamasıyla belirsizlik meydana geldiğinden mağduriyet gün geçtikçe artmaktadır. Kentsel dönüşümün sosyal boyutu gö zardı edilmeden, mahalle kültürü, o insanların tarihi yok edilmemelidir, "dedi. Abanoz, "Ekonomik sıkıntı içinde olan arsa sahipleri başka yerde...